♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Monday, 27 February 2012

" Sweetnya Mereka...Suka Sangat!!! "

assalamualaikum w.b.t


haii sayang-sayang sumer....dah 3 ari saya tak update entry kan..huhuuhu..bukannya apa,,saya tak mo laa dok online tiap-tiap ari..nanti leka tak study pulakkkk...lagipon ni saya break japp jew sebab nak hilangkan ngantok...huhuhu...esok saya ada satu paper taw..exam petang and subjek arab pulak tuh...hohoho...stress jewwwwwwww...-.- ....tapi insyaAllah,,saya akan buat yang terbaekk!!! aminnn..semoga dipermudahkan..:')


hurmm sebenarnya saya saja-saja jew nak update pasal majlis resepsi Lisa Surihani dengan Yusri KRU yang baru berlangsung semalam kat dewan PICC Putrajaya...cantiknya Lisa dengan gaun pengantinnya...auwwwww,,,sweet jaa tengok pasangan dorang nih...suka tengok dorang,,yelah sorang cantek anggun dan maniss jaa..yang sorang lagi segak tampan...bak kata orang bagai pinang dibelah empat dua...hehehe...











sweet jaa tengok pasangan dorang nih....sama cantek sama padan...(",)









(^_^) 


doorgift  majlis Lisa & Yusry



akhirnya selesai jugak majlis resepsi Lisa & Yusry nih...majlis nya berlangsung dengan meriah sekali...seronok jew tengok kan...walaupun saya tak dew kat sana tapi still boleh imagine yang majlis tuh confirm superb punya..hehehe....apa ponn saya doakan semoga hubungan pernikahan mereka kekal hingga akhir hayat mereka..aminnnnn...=)



okbai..(",)


p/s: credit to MIG online, beautiful nara, eszhanstudio bcoz gambar-gambar resepsi nih memang superb gojess...


4 comments:

dyabunga said...

bgai pinang dibelah 2..:D

Nelly The Strange said...

sangat sweet !!

SuNsHiNe said...

dyabunga: taw xpew...sweet kan dorang? :)

SuNsHiNe said...

nelly: yupsss,,,sgt3 sweet dorg nih..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...