♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Thursday, 2 February 2012

Voucher Buku Satu Malaysia..^_^

assalamualaikum w.b.t

ehhh,,tinggal dua sudaa...heee...^_^

koranggggg...saya dah dapat voucher buku Satu Malaysia nih...korang sumer dah dapat ke belom?? heeee..saya sangatt suka okehh...yelaaa,,maw tak suka dapat free-free jaa rm200...hehehe...semalam lepas dapat jaa voucher buku Satu Malaysia saya terus ke Masjid al-Azhar kat kolej saya tuh..bunyi macam jauh jew kan?? hahahaha...kat perkarangan masjid kolej saya nih ada buat pameran buku-buku ilmiah dengan novel-novel..so memang ramai laa student macam kami nih pi cuci-cuci mata...

bila dah start cuci-cuci mata,,alamatnya memang confirmm punya akan terbang laa voucher saya tuh..hehehehe...sebabnya dari kelmarin lagi saya dah usha buku-buku apa yang akan dirembat nanti lepas dapat voucher tuh...bila dah dapat jew,,, tanpa buang masa saya yang amat berharga nih saya pon teruskan lah hajat dihati...ayat tak boleh blah betoii...

belek punya belek saya pon terus aje capai buku-buku yang saya nak beli..oppsss,,,terlebih bajet sudaa...mula-mula ingatkan nak guna sekeping jew voucher tuh..tetiba boleh sampai dua keping pulak..hehehe....tapi tak ape lahh sebab buku-buku yang saya beli tuh sumer nya bermanfaat and saya sangat tak sabar nak baca..(",)


 saya beli 2 buah buku sebab satu lagi nak hadiahkan tok bua ati saya..=)

 yang nih plak saya nk hadiahkan tok bff saya kt kolej nih smpna bday dia rituh,,tataw nk bg apa lastly belikan buku nih jew...yg penting dia hepi..haha...^_^

 ehhhhhh,,ada novel lagi lahh....sori yer saya TERPAKSA ambil tok genapkan voucher saya..hahaha...

 yang nih saya punyaa..triple super okeh...=)

 nih ponn tok saya...semoga hidup saya sentiasa dimurahkan rezeki oleh-Nya..aminnn..

lastly,,buku nih sangat menarik and cover dia membuatkan hati saya teruja nak beli..hahaha...sgt cantekk kan??  (",)


see,,,tinggal dua keping jew lagii..sob sob sob...tapi tak pelahh yang penting saya sangat puas ati..:)



okey lahh korang...saya da mengantok lahh..nak tidow dahhh...seharian tak tidow sebabnya nak mempromosikan Minnie Zara Blogshop nih kat korang sumer...hehehe..korang sumer meh pakat ramai-ramai pi terjah taww...pasti korang sumer tertarik and jangan lupa beli sekali yer...heeee..tenkiuu...muahhhh...♥ ♥


4 comments:

hananhadila97 said...

bestnyee.. hanan nak jugakk :'(

SuNsHiNe said...

hananhadila97: best kan yang..benda free..hehehe..:)

nadzirah sofia said...

aku pun da guna 2 voucher tu..hehe

SuNsHiNe said...

nadzirah sofea: hehehe..benda free kan,,ruji kalo x guna..kikiki...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...