♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Sunday, 12 February 2012

1st Giveaway by Ratu & Queen

assalamualaikum w.b.t

hurmmm...ni entry kedua saya dalam ari nih saja...sumer nya saya join giveaway laa,, segmen laa..heeee..saya bosan laaa..jap lagi bila dah hilang bosan baru saya buat benda lain..hehehe...okey dahh tak maw merapu panjang dahh...jom terus kew giveaway nih jaa....





nie dia punya banner yer tok giveaway kali  nih...syarat-syarat tok join pon tak susah and mudah jew kita sumer nak buat....kalau korang sumer teruja cam saya korang singgah sini jap..


korang nak taww tak apa yang membuatkan saya teruja and terkinja-kinja nak join giveaway nih sebabnya hadiah dia memang best giler....huhuhu...kalau laa dapat menang salah satu kan best...auuwwww....hehehe..sorry,,tergedik jap...heeee..^_*


heee...okey lah sekarang saya nak tag kat 
= iffah
ciknad


settle...okbai..(",)



p/s: korang doakan saya menang yer...aminnn...

6 comments:

Ratu Lissa said...

HAI , THANK YOU FOR JOINING OUR FIRST GIVEAWAY . GOOD LUCK (: INSYAALLAH, ADA REZEKI MENANG, HUHU

nia ryani said...

hee tankz tag nia.. nnty nia join k.. skang line nia x ok sgt.. :))

Ana Muslimah^^ said...

Goodluck :D

SuNsHiNe said...

ratu Lissa: hii,,thnx dear...insyaAllah,,aminn..:)

SuNsHiNe said...

nia ryani: okeh dear..:)

SuNsHiNe said...

ana muslimah: huhuhu..tenkiu dear..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...