♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Tuesday, 7 February 2012

"SEGMEN : DREAMS BECOME TRUE."

assalamualaikum w.b.t

yahooo,,saya join contest lagi..hahaha..gila tamak betoiiii..huhuhu...bukan tamak laa,,tapi nie sumer sekadar mencuba nasib and disamping tuh boleh lah saya berblogwalking di blog korang yang comey-comey tuhh..aauuwwww...hehehe...sorry tergedik sekejap..hahaha...


IQA QAYRA
okehh,,banner tok contest nih korang sumer boleh amek kat header blog tuan empunya contest nih..kalau korang nak meh laa datang sini..

lepas tuh saya kena ceritakan cket apa impian saya nanti..hahaha...apa yer?? bunyi macam banyak jew nak kena list kan..hehehe...sebenarnya tak kisah pon korang nak tulis panjang or pendek...terpulang ikut suka korang ok..:)

impian saya...jeng,,jeng,,jengg....

1- saya nak berjaya dalam pelajaran and tak sabar nak graduasi..
2- saya nak berjaya dalam karier saya iaitu nak jadi seorang peguam syarie yang berkaliber..
3- saya nak membahagiakan mummy + ayah saya selagi hayat mereka masih ada..
mummy + ayah tercinta...


4- saya nak hidup bahagia disamping bua ati tercinta..(doakan semoga kami cepat2 mendirikan masjid)
wif bua ati tersayang..

5- saya tak sabar nak dapatkan kereta idaman saya iaitu myvi merah or kuning..hahaha...sgt xcited okeh!!
saya sgt tak sabar nak dapatkannya!! haha..:D




okey lahh dah banyak sangat tuh..hehehe..saya sangat-sangat berharap semoga impian saya akan menjadi kenyataan walaupun 10 tahun akan datang..insyaAllah,..aminnnnnnnnnnn.....

dalam contest nih kena tag 2 orang yer..so saya nak tag Engku Muzahadin & Wiwien ...

jomm ramai-ramai join contest nih bagi memeriahkan lagi yer..hehe...tarikh tutup contest nih 12 Februari 2012 taww..so masih sempat lagi ok...^_^

okbai...(",)

4 comments:

ZYASH said...

lebih kurang same jer dengan my dream...huhuhu.

SuNsHiNe said...

zyash: hahaha..owh yer kew? hehe..cam x sgka plak..tp pape pon gud luck k dear..:)

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 318. hee. semoga tercapailah sume nye. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/segmen-dreams-become-true.html

SuNsHiNe said...

9nal4: tenkiu dear...hope awk pon sama jgak..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...