♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Saturday, 4 February 2012

"Short but Meaningful"

assalamualaikum w.b.t

hello sayang-sayang sumer...korang buat apa jew malam nih? da makan malm lom? huhu..jangan lupa makan yer bagi yang belom makan tuh..nanti perut berdendang pulak..hehehe...malam ni saya join lagi satu contest taww...jom kita tengok cam mana nak join contest nih..

Sticky Mood :: 3 Feb - 10 Feb 2012 
(8 Hari Sahaja..Siapa cepat dia yang dapat taw) :: 

11am last time sumbit entry...12pm umumkan nama pemenang..^_^



okehh,,banner contest dah tepek dalam entry..kali nih saya nak share tentang satu ayat nih..yang penting short but meaningful kan..hehehe...‎"bukanlah buta sesungguhnya mata yang tak mampu menangkap cahaya...namun buta yang sebenarnya adalah hati yang tidak mahu menerima nasihat yang berharga"



dah siap wat entry sal short but meaningful nih pastuh kena lah follow syarat-syarat yang lain plak taww..senang jew pon syarat dia..hehehe...

1) Follow blog eyza dan juga nad
2) Buat entry "Short but Meaningful" (tulis satu short story tapi bermakna *10 perkataan pon takpe*)
3) Copy banner diatas dan linkkan ke entry ini
4) Like fan page nad *kalau sudi ye*
5) WAJIB tinggal link entry korang di ruang komen..
6) Follow para sponsor :)

Senarai Sponsor :


okeh,,saya da penuhi semua syarat-syarat diatas..hehe..korang pon jom join skali taww...senang giler syarat dia...hehehe...^_^

p/s: doakan saya bertuah kali nih yer..aminn..kalau korang teruja nak taww hadiah yang bakal dimenangi nanti korang klik sini taww...okbaii...♥ ♥ ♥





6 comments:

Miss Nadya said...

gud luck dear..;)

http://www.nornadiah.com/2012/02/senarai-nama-join-short-but-meaningful.html

eyza ♥ said...

salam . contest ni ade ptmbhn sponsor . tlg tgk balik eyh . follow sponsor tu :)

SuNsHiNe said...

miss nadya: tenkiu dear..:)
gud luck kat awk jugak..^_^

SuNsHiNe said...

eyza: okeh dear..:)

Mrs. I said...

singgah sini ;)

jemput terjah belog kite ;D

http://emylyana-shah.blogspot.com/2012/02/short-but-meaningful.html

SuNsHiNe said...

mrs. I: tenkiu sggah cni..jap lgi kite terjah sana k..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...