♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Monday, 5 March 2012

Blog Reviewing By Haruno Hana

assalamualaikum w.b.t

hello sumer...malam nih saya nak join satu segmen review blog...dah lama tak join segmen nih..cewahh,,lama laa sangat...hehehee...okeh-okeh tak maw buang masa lagi...jom kita ramai-ramai join segmen nih and bagi support kat owner segmen nih okeh...^_^




perghhh,,,banner segmen jew dah memukau hati saya jew..al-maklumlahh penggemar pinky...hehehe...kalau korang sumer nak join segmen nih korang kena datang sini yer... :) :)


saya nak tag 2 orang rakan blogger saya...1) achu sara 2) echa dwinky asha



wokeyyy,,settle sudah...skang turn korang pulak yer...heheehe...


okbai..(",)

6 comments:

fiQ'Ra said...

lama tak join segmen..hehe.. ;) tetiba rasa nk join

Haruno Hana 하나 said...

link ni xde kat comment moderation.. sila letak supaya hana x tringgal :) x jumpa nama Ieza dlm Follower ^_^ nywas, thanks sudi join segmen ni...

SuNsHiNe said...

fiq'ra: jom join dear..meramaikan segmen nih..:)

SuNsHiNe said...

haruno hana: kte da send link kt komen dear...

and dah follow blog comey awk jugak..:)

Haruno Hana 하나 said...

okey dear ^_^ thanks

Iena Eliena said...

Blogwalking here...
cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...