♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Tuesday, 7 February 2012

" Photogenic Picture Contest !!! "

assalamualaikum w.b.t

hello koranggggg,,,,disebabkan ari nih saya belom update apa-apa entry lagi,,so dengan rasminya saya nak join satu contest..hahaha..bajet famous jew saya nih...lagi ponn saya sangat tertarik dengan tajuk contest nih..al-maklumlah saya dengan kamera memang tak boleh nak dipisahkan taww..hahaha...rugi rasanya kalau keluar jalan-jalan tak capture gambar walaupon hanya sekeping..heeee...^_^



okeh..nih dia banner tok photogenic picture contest nih...
kalau korang nak join sekali meh klik sini okeh...


dah siap tepek banner saya nak follow sponser tok contest nih plak oke..:))

1- ) Sibiskutrangup[dot]belogsepot[dot]com


2-)  D Latest Shawl's & Hijab's


3-)  Shopping Online


okehh,,nie lah gambar yang saya pertaruhkan tok contest nih..hahaha...^_^


contest nih kena tag orang yer..so saya nak tag kat 3 orang..

1- malyhah
3- ajriya

korang sumer jom lah join ramai-ramai sebab hadiah best tuhh..hehehe...rugi kalau tak join..mana taw ada rezeki nak menang..hehehe...korang sumer doakan saya menang ok..aminn...:))

okbai..(",)





2 comments:

Terbang Bersamaku said...

comel gambar awak..sweet like sugar...=)

good luck ye..(^__^)

SuNsHiNe said...

terbang bersamaku: heee..tenkiu awk..:) kamoo pon mesti comey jgak dear..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...