♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Friday, 24 February 2012

"Final Exam Menjelang Tiba"

assalamualaikum w.b.t



hello sayang-sayang sumer...salam Jumaat okeh...korang sumer buat apa jew ari nih? hurmmm,,saya da tak dew class lagi dah..sekarang nih dah minggu study week....huhuhu...next week da start final exam dahh...hurmmm,,sangat cuak okeh...sem nih saya ada 7 subjek...sumer berat-berat pulak tuh..adoiiii,,nak menanges jew rasa...tapi apa ponn saya akan berusaha sebaik mungkin....kalau orang laen boleh buat takkan saya tak boleh buat..tol tak korang?? heeeee....







saya start exam 28hb Feb nih sampai lah 15hb Mac nanti...hurmmm,,naseb baek laa jadual saya tak laah teruk sangat cam sem lepas...kalau tak maw menanges terguling-guling saya...semester nih saya nak buat yang terbaek dari sem-sem lepas...kalau semester lepas result saya boleh naek,,insyaAllah semester nih saya akan lebih berusaha...lagi-lagi sekarang dah nak dekat final year...kalau result tak bape nak elok mesti susah nak catch up lagi...tu yang saya tak maw...hukhukhuk...



JADUAL FINAL EXAM SEMESTER 6 SMSU
28.03.2012 dirassah an-nasiah 2.30-5.30 (pkk)
02.03.2012 undg-undg harta 9.00-12.00 (pkk)
08.03.2012 entrepreneurship 2.30-5.30 (pkk)
12.03.2012 undg-undg tanah 2.30-5.30 (dpu)
14.03.2012 Quran& tajwid 9.00-12.00pm (pkk)
14.03.2012 metode penyelidikan  2.30-5.30 (pkk)
15.03.2012 undg-undg jenayah 2.30-5.30 (pkk)

korang sumer doakan saya yer...wat sementara waktu saya akan jarang update entry..kalau betol-betol dah stress baru leh update...bukan ape,,saya nih kalau dah mengadap blog nih dari pagi hingga ke petang pon tak pew...tu yang leceh..hehehee...pastu bila dah bukak blog sendiri,,confirm nak usha blog kawan-kawan blogger lain plak...so,, conclutionnya saya kena lah jarang online..baru boleh tumpukan sepenuh perhatian saya kat final exam....korang sumer doakan saya berjaya yer...^_^


Wish Me Luck (UK) tv show photo





okey lah korang...doakan yang terbaek tok saya and kawan-kawan seperjuangan saya yang laen yer...doa korang sumer amat lah saya hargai....^_*


okbai...(",)






8 comments:

Miss Anis said...

good luck.....

SuNsHiNe said...

miss anis: thnx dear..:)

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum.....

Semoga dipermudahkan segala urusan, dipermudahkan ingatan untuk menjawab semua soalan dengan baik...

Insya Allah, dengan usaha, doa dan istiqamah, segalanya mungkin untuk mencapai cita-cita yang diimpikan....

Nyue said...

u can do it...
gud luck keh!
=))

Cik Adieb said...

chayoo2 tokk exam ...
Anda ditag :)

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/02/segmen-i-love-blogging.html

SuNsHiNe said...

ahmad zaki: wslm..thnx,,doakan saya..insyaAllah saya akn buat yg terbaek...:) thnx again..:D

SuNsHiNe said...

nyue: thnx dear...aminnn..:)

SuNsHiNe said...

cik adieb: thnx dear..insyaAllah kalo ada masa saya terjah okeh..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...