♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Monday, 6 February 2012

"Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!"

assalamualaikum w.b.t

hello korangg sumer!!!...saya nak join sekali lagi GA dari Cik Bunny nih...soo,,saya tak maw membebel merapu sorang-sorang baek saya teruskan niat suci murni saya nih..huhu..lagi pon saya nak join lagi sebabnya GA Cik Bunny yang sebelum nih saya tak menang ponnnn...sob sob sob...:'(
hurmm,,tak pelah maybe saya tak de rezeki tyme tuh...sebab tuh lah saya nak join GA nih sekali lagi...



okehh...macam biasa lahh kalo dah nama pon GA mesti laa ada banner nya kan..tol tak? huhuhu...pas nih saya nak follow plak setiap sponser-sponser yang dah taja tok GA Cik Bunny kali nih..okehh,,jom kita sumer terjah sorang-sorang..^_^



  • Eza Stories: Blog
  • Angelfire Shops: Blog (tak wajib follow) / Fanpage
  • Pashmina Wardrobe: Fanpage
  • Syazwani: Blog / Fanpage
  • Sejuta Rasa Mak Usu: Blog / Fanpage
  • Gojez Houz: Blog / Fanpage
  • Ajriya Amran: Blog
  • Nia Ryani: Blog
  • Niena Sofea: Blog / Fanpage
  • Miss Lovouis: Blog
  • Mosumart Design Enterprise: Fanpage
  • Dyahaha: Blog
  • Aisyah Hashim: Blog
  • Sho Reen: Blog / Fanpage




  • okehh,,dah siap follow / like setiap sponser pastu korang sumer kena lah hantar link entry korang sumer kat sini okeh....kalau sumer da siap,,kira sumer da settle lahh..hehehe..tarikh last GA nih on 6 Mac 2012..lambat lagi kan,,so korang sumer sempat lagi nak join..hehe...okbai..(",)

    p/s: korang sumer doakan saya menang GA Cik Bunny kali nih yer..hehe..tenkiuu..^_^

    2 comments:

    U-ie said...

    hehe..harap2 kali ni ade rezeki lah yeer(^.^)v

    SuNsHiNe said...

    u-ie: insyaAllah..aminn..hahaha..:)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...