♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Tuesday, 14 February 2012

Dapat Ole-ole Lagi..Yeay3x....

assalamualaikum w.b.t



oppssss...terlebih over kauu letak pic besar gedabak nih..hehe...(",)



hai korang...saya dapat ole-ole lagi taww..hehehe..kali nih dari Sabah pulakk..euwwww..saya sangat suka..hahaha...sori keh korang sebab nya bila dah terlampau teruja terus saya automatik terlebih gediksss...hahahaa....

hurmmm,,,mesti korang sumer tertanya-tanya kan sapa laa yang bermurah ati asyik nak bagi saya ole-ole jaa..heeee...sebenarnya bua ati saya laa..sapa lagi nak bagi saya hadiah selain dari dia...hehehe..cewahhhh,,,kalau dia taw mesti tersengihh jew dia..hahaha...^_*

sebenarnya minggu lepas sepatutnya dia bawak saya pi wedding member dia tapi last minit dapat call dari Sabah..datuk sedara dia meninggal dunia..so bua ati saya dengan papa nya terus balik ke Sabah tengah malam tuh...lagi ponn family dorang paling dekat kat area KL nih...tu yang family Sabah suruh follow sekali datang Sabah. lagiponn semuanya di sponser tu yang kena pergi jugak...huhuhu..lagi pon ni kan hal kematian so nak tak nak dorang mesti kena balik kampong gak..bukan nya selalu dapat peluang nak balik ke sana..

selama 4 ari bua ati saya kat sana...bz jew..huhuhu..mesej pon sekejap-sekejap jaaa....tapi tak pelah,,bukan nya bua ati saya  tak mesej langsung..cuma jarang-jarang jaa...tapi kannn balasannya saya dapat ole-ole lagi dari Sabah...hehehe...







saya dapat gelang kristal mutiara, t-shirt Sabah, sedikit makanan ringan, keychain dengan parang kraftangan tapi boleh jaa kalau nak guna..parang tuh bua ati saya nak bagi kat ayah saya..lagiponn ayah saya kan suka berkebun, so memang kena lah dengan manfaatnya..hehehe...


okey lah korang,,juz nak story sal nih jaa..hehehe..sorry yer kalau entry nih agak tergedik-gedik sikit..hahaha...^_^


okbai...

4 comments:

NiaLidia. said...

nice :( jeles hee :P

ecadwinkyasha said...

bf org sabah ke dear?..

napa xgtau..leh eca kirimkan gelang.hahaha XD

kuih2 tu sume makan x?...tu yg bulat2 tu kuih penjaram..makan time panas2 lagi sedap ooo :)

SuNsHiNe said...

nialidia: tenkiu dear..alaa,,namo jeles keh..nnti awk pon akn dpt jugak..:)

SuNsHiNe said...

eca: hehehe..papa nyer orang sabah dear..dowg dok Klang saja...hehe..hujung bulan nih balik ke sabah lagi..tataw laa ada hal kot..heee..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...