♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Monday, 27 May 2013

"Happy Anniversary Ke-4 Sayang"



assalamualaikum w.b.t


haiiii korang semua... arini saya nak update sikit pasal anniversary ke4 saya dengan mr.bua hati tersayang tuh... sebenarnya takde ape ponn yang istimewa yang berlaku pada hari tersebut... saya pon masa aritu keja and takde pon nak celebrate-celebrate nih... hurmmm...lagiponn bukannya arini ponn anniversary saya tuh...sebenarnya minggu lepas da masuk 4tahun,... 23 MEI 2009 - 23 MEI 2013.. (",) (",)


tapi kan ape yang membuatkan saya dengan ringan tulang menaip entry arini sebabnya saya just nak wish kat mr.bua hati saya tuh "happy anniversary yang ke4 tahun"... macam tak sangka jew, pejam celik dah empat tahun kami bersama... macam-macam yang kami lalui bersama,.. tipu laa saya cakap sepanjang perhubungan kami takde bertelingkah, salah faham, rajuk merajuk.... tuh semua asam garam dalam sesebuah perhubungan.. tapi kannn, apa yang pentingnya setiap perhubungan itu mestilah ada sifat jujur, setia, saling percaya-mempercayai antara satu sama lain... yang paling penting sesuatu perhubungan itu mestilah mendapat restu dari kedua belah pihak...


secara jujurnya, apa yang saya rasa ialah saya sangat2 sayangkan bua hati a.k.a tunang tersayang saya tuh... bila dah nak dekat majlis nih, lagi laa perasaan tuh tak dapat nak bayangkan.. hurmm,.. macam tuh laa agaknya pengalaman dan perasaan kawan2 kita yang dah selamat melangsungkan perkahwinan kan? saya harap perasaan tuh akan kekal sehingga ke akhir hayat kami... chewaahhh, jiwangnyaaa!!!! ^_^


okey laa korang, saya nak sambung update bisnes di FACEBOOK dan jugak di PAGE... korangg sumer saya harapkan sangat2 doa dari korang sumer.. doakan perhubungan kami kekal hingga ke akhir hayat yer.. insyaAllah majlis kami pon hanya tinggal dua bulan lebih jaa lagi... serius deborrr dugongg...heheehe... :P








P/S: DEAR MR.FIANCE, I REALLY LOVE U... :D :D




Thursday, 16 May 2013

♥ ♥ Happy Birthday Mummy ♥ ♥

Assalamualaikum w.b.t & Salam Jumaat semua ~ ~ ~




Hello koranggg....sempena di hari yang mulia nie, saya nk update laa satu entry khas untuk insan yang tersayang dalam hidup saya... chewaahhh, ayat nak bunga2 jew kau...hehehehe... insan tersebut ialah Puan Nor Hafizah Bt Hj Abu Hasan iaitu mummy saya yang terchenta lagi dikasihi...(",)


Sebenarnya arini ialah hari ulangtahun kelahiran mummy saya..senang cerita happy birthday laa..hahaha...so, kat sini saya saja nk update special wish sikit... so, kepada mummy tersayang angah nak ucapkan "Selamat Hari Lahir yg ke-46 tahun..semoga mummy sentiasa dipanjangkan umur, sentiasa dimurahkan rezeki, sentiasa diberikan kesihatan yang baek, dan juga sentiasa berada dibawah rahmatNya.. angah juga doakan semoga hubungan kekeluargaan kita sentiasa bahagia hingga ke akhir hayat.. angah sayangggg mummy sangat2." :) :)


 ME & LOVELY MUMMY
KESAYANGAN SAYA DUNIA & AKHIRAT : MUMMY & AYAH


~ HAPPY BIRTHDAY MUMMY ~

I LOVE U MUMMY..THANKS FOR EVERYTHING..

Tuesday, 14 May 2013

♥ HOTT STUFF DRESS ♥

assalamualaikum w.b.t

hellooooo ladies2 semua... arini saya nak update pasal blouse / Dress yang saya jual nih.. jomm pakat ramai2 usha, cuci-cuci mata..kot2 sambil cuci-cuci mata tuh sambil grab sehelai dua dress  yer...hehehehe...

okeyy, saya ponn xmaw celoteh panjang lebar,jomm kita tengok satu persatu yer... ^_^




♥ HOTT STUFF DRESS ♥





AVAILABLE
SIZE : S- M
MATERIAL: LYCRA
PRICE: RM30 INCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..



SOLD OUT
SIZE : S- M
MATERIAL: LYCRA
PRICE: RM30 INCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..




SOLD OUT
SIZE : S- M
MATERIAL: LYCRA
PRICE: RM30 INCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..



AVAILABLE
SIZE : S- M
MATERIAL: LYCRA
PRICE: RM30 INCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..



AVAILABLE
SIZE : S- M
MATERIAL: LYCRA
PRICE: RM30 INCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..


AVAILABLE
SIZE : S- M
MATERIAL: LYCRA
PRICE: RM30 INCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..



SOLD OUT
SIZE : FREE SIZE.. FIT S-L
MATERIAL: LYCRA
PRICE: RM30 INCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..
 


AVAILABLE
SIZE : FREE SIZE.. FIT S-L
MATERIAL: LYCRA
PRICE: RM30 INCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..
 



AVAILABLE
SIZE : S- M
MATERIAL: COTTON
PRICE: RM30 INCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..


BOOKING
SIZE : S- M
MATERIAL: COTTON
PRICE: RM30 INCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..



AVAILABLE
SIZE : S- M
MATERIAL: COTTON
PRICE: RM30 INCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..


stock semua adalah terhad...siapa cepat dia yang dapat yer... nk order lagi cepat boleh terjah ke page Ieza Mieza Collections yer...


p/s: semua item adalah FREE POSTAGE yer darlingss semua.... (",)

Friday, 10 May 2013

" Lets Shopping With Us (",) "

assalamualaikum w.b.t  & salam Jumaat ..


haii koranggg!!! kat sini saya nak buat sikit pengumuman yer.. actually saya nih ada lah buat bisness online kecil-kecilan.. macam-macam jugak lah saya jual.. ada baju, tudung, shawl, product2 kecantikan nih.. senang kate macam-macam adee...

so, ape lagi yang nk di tunggu.. jom laa korang ramai-ramai terjah page saya.. sumernya saya ada update di situ.. kat blog nih pon saya baru jaa berjinak-jinak nak promote semula.. dulu-dulu tuh ade laa jugak saya promote kat blog, tapi kekangan masa buat saya x sempat nk update entry.. so, saya hanya fokus kat Fb and Page saja.. hehehe... ^_^

jomm ramai-ramai terjah Page nih!!!!


ini antara koleksi yang latest saya update minggu nih... yokss cuci mata ramai-ramai.. hehehe... banyak yang menarik taww korang!!! rugi taw korang x grab satu tok baju hari raya nanti... hehehehe...


♥ ♥ RIBBON PEPLUM 7300 ♥ ♥





AVAILABLE
COLOUR: DARK BLUE
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE

INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..







AVAILABLE
COLOUR: TURQUOISE
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE

INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..




AVAILABLE
COLOUR: YELLOW MUSTARD
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE

INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..




AVAILABLE
COLOUR: PURPLE
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE

INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..



AVAILABLE
COLOUR: BLACK
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE

INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..



AVAILABLE
COLOUR: DARK PINK
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE

INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..




♥ ♥ PEPLUM 2 LAYER 7266-1 ♥ ♥



AVAILABLE
COLOUR: YELLOW MUSTARD
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..





AVAILABLE
COLOUR: PURPLE
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..





AVAILABLE
COLOUR: BLUE
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..




AVAILABLE
COLOUR: DARK PINK
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..





AVAILABLE
COLOUR: YELLOW MUSTARD
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..






AVAILABLE
COLOUR: LIGHT PURPLE
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..





AVAILABLE
COLOUR: BLACK
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..




♥ ♥ PEPLUM DRESS 7302 ♥ ♥





AVAILABLE
COLOUR:RED
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..






AVAILABLE
COLOUR: BLUE
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..




AVAILABLE
COLOUR: BLACK
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..





AVAILABLE
COLOUR: LIGHT PINK
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..




AVAILABLE
COLOUR: LIGHT PURPLE
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..







AVAILABLE
COLOUR: DARK PINK
SIZE : S- XL
PRICE: RM75 EXCLUDE POSTAGE
INTERESTED?? JUST INBOX OR WHATSAPP NO 017-2444804..
TQ..







Okey laa korangg sumer... jomm la ramai-ramai terjah ke Ieza Mieza Collections.... marilah  bershopping bersama kami yer... dijamin korang sumer puas hati... wiwitttt.. :) :) ^_^


Thursday, 9 May 2013

" I'm Welcome Back ^_^"

assalamualaikum w.b.t




hello bloggers semua!! ewahhhh..lama sungguh blog ku tidak dijengah.. hampir 5 bulan tuh!!! janji untuk update entry berkoyan-koyan ponn semakin dilupakan... hurmm.. sorry dear, saya sangattt tak de masa nk update entry.. hari2 juz update status kat Fb sahaja... update kat Page jaa.. huwaaa... kadang2 jeles taww tengok kawan2 blogger update entry.. tapi apa kan daya, penyakit MALAS ku menyerang...-.-

owhh yer.. untuk pengetahuan uolls sumer, saya dah ponn selamat menghabiskan semester 8  degree ku dengan jaya nyaa... sekarang nie ponn saya tengah praktikal di salah satu Firm di area Subang.. syukur Alhamdulillah, macam tak percaya jew bila dah habes study nih... happy tersangattt lah happy.. result final exam pon dah keluar.. lagi lah double happy.. Alhamdulillah, segala pujian bagi Allah.. :) :)

tapi kann, bila dah habes study nih mula lah rinduuuuu kat kengkawan sumer.. yelah, pasni mesti da susah nak jumpa dorang sumer.. masing-masing da bwak haluan sendiri.. tapi ape ponn saya tetap sayangg kat kengkawan saya sumer.. siyes nih, bukan gurauan oke!! chewahhh.. ^_^

hurmmm... sekejap sangat masa berlalu, pejam celik dah masuk bulan Mei.. glurppp.. sekarang ponn macam2 yg saya dah mula rasa.. debarr + excited + happy sumer ada bercampur-campur.. insyaAllah lagi 3 bulan lagi nak bergelar ISTERI okeh!! hope semuanya dipermudahkan olehNya.. aminnn..korangg sumer doakan tok saya yer...:)

okey lah saya nak settle kan sikit lagi kerja then nak kemas2.. pasni da boleh balik keja.. yeehaaa... haishhh, dah besar pon perangai still macam kanak-kanak riang...aptb...-.-


nahhh..tatapan tok uolls sumer...chewahh, macam laa korang sumer excited nk tengok kan??hehehee..tapi kann, saya  x kisah ponn.. :D :D





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...