♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Monday, 13 February 2012

Berjalan Sakan Dihujung Minggu..(♥_♥)

assalamualaikum w.b.t

first entry tepek gambar sendiri sudah menjadi kebiasaanku..hehe..^_^

hello koranggggg....nak taw tak saya nih seorang yang kuat berjalan...hahaha..itu ponn nak bagitaww kat orang..apa lah saya nih..ishh ishhh....heehehe..yelaa mana tak nya bila hujung minggu jaa confirm nak kua punya..susah betol nak melekat kat umah..heeee...

alaaa,,,bukan nya tiap-tiap ari ponn saya kua berjalan,,seminggu tuh sekali jaaa...lagiponn saya kua jalan-jalan dengan bua ati saya, dengan kawan-kawan...sebabnya bila kua ramai-ramai lagi best and boleh jugak dapat release tension time belajar...

minggu lepas saya pi jalan-jalan kat Plaza Lowyat sebabnya nak teman bua ati saya nih pi beli pc baru tok adek dia..punya lah kami berjalan berpusing satu Lowyat tuh nak usha harga pc....naek turun naek turun lastly bila Lowyat nak tutup baru kami cepat-cepat beli barang-barang...pergghhhhh naek lenguh kaki pinggang sumer bila satu ari suntuk bejalan sakan tawaf satu Lowyat tuh...


 mr bua atiku..♥♥


 kelaparan and mam di McDonald..nyum3...:) :)


 cewahhhh,,,bajet khusyuk laa tuh dgr explain dr tokey kedai...hehe..:p



 budak comey gedik xhabes dengan peaca..hehe..



sygg kamoo si budak muncitt...hehe..jgn mara ok syg..♥♥








 bz sgt dier..:)






 along & angah..:) :)






kawan saya yg gedikk..bajet ayu..hahaha..(",)




bila dah settle sumer kami pon cepat-cepat laa kua dari situ...lepas jaa masuk dalam kereta saya pon ajak bua ati saya pi karaoke kat area Nilai..lagi ponn saya dah lama tak menyumbangkan suara saya yang kurang merdu nih..hahahaa....lagiponn kalau dekat Nilai dah dekat jaa dengan umah sewa saya...bila dah puas karok sumer kami pi minum air jap sebabnya anak tekak dah nak terkeluar dah...hahaha...

muka gantokkk..hahaha...cian dia kena pksa gak pi karokk...hehe..(",)



lepas minum-minum sumer ,, kami ponn gerak balik uma dahh....bua ati saya anta saya ngan menber balik uma sewa saya pastuh dia ngan angah pon terus balik uma...huhuhu....masa nak balik tuh bua ati saya bagi saya ole-ole lagi taww...hehehe..nanti saya update yer apa yang saya dapat..hehehee......korang sumer jangan jeles tawww.....hehe..^_^


nie plak pic ari ahad nyer..saya teman bua ati saya pi LCCT pick up cousin dia then terus pi Alamanda beli barang cket tok cousin nya kursus...^_^




okbai...

4 comments:

Nelly The Strange said...

so sweet !!

SuNsHiNe said...

nelly: tenkiu yunk...doakan yer..:)

anna said...

k.mieza..ana dulu pun cmtu la keje nye..hujung mnggu je keluar..skang ni xlarat dah..dah tue kot..jalan kejap je, poenat dah..huhuh

SuNsHiNe said...

anna: hihihi...akk dr dok uma sorg2 mati kebosanan bek akk kua bejalan..nnti nk final da kna dok uma jew...hihihi..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...