♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Saturday, 4 February 2012

"The Gojess Express Giveaway"

assalamualaikum w.b.t

haii korangg..petang nih saya join giveaway lagi taww..hurmm tajuk entry bukan main lagi kan?? hahaha..sebenarnya tuh bukan lah tajuk asal giveaway nih tapi disebabkan tuan punya giveaway cakap boleh letak tajuk bebas asalkan tidak merapu,,so apa salahnya saya tukarkan cket tajuknya..janji ada tulis express giveaway..hehehe...giveaway nih saya join daripada Bukan Calang-calang punya blog..heeee...^_^



okeh..next step pulak saya kena follow + like sumer sponser tok giveaway nih..

1. The Bag Gallore ( FacebookTwitterBlog)
2. Kedai Pen Drive Unik (Blog)
3. Mr Trollulz (BlogFacebook)
4. Lil Anys (Blog)
5. Tehaa NFM (BlogFacebook)
6. Dunia Sebenar Shida (BlogFacebook
7. Cik BeLLa (Blog)



okehh...da siap sumer saya kena letakkan Blog Fa dalam bloglist dalam blog saya...


lastly saya nak tag kat 3 orang..
1) Fieda
2) Pupel Liyana
3) Cik Rose Cute


okeh,,done!!!

p/s: doakan saya menang yer kawan-kawan sumer...GA Cik Bunny da kua result and saya tak de rezeki nak menang..huhu...^_^

8 comments:

eyza ♥ said...

jom lahh join contest eyza .
http://planner4mylife.blogspot.com/

✿_RAMZIAH BINTI YUSOF_✿ said...

hey .. hehhe .. gudluck ya .. ermm .. ieya tag kamu dlm contest dear~ ley an? hehehe ..

http://strawberryieya.blogspot.com/2012/02/di-tag-lagi-contest-blog-paling.html

SuNsHiNe said...

eyza: insyaAllah..malam nih ieza terjah yer..:)

SuNsHiNe said...

ieya: tenkiu dear..heee..ley jaa..:)
nnti ieza terjah k..=)

anna said...

k.mieza ..ana tag k.mieza satu contest ni..menarik!!!

http://kamilkata.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

SuNsHiNe said...

anna: okeh yunkk..nnti akk join..td da bukak tp tak join pon..hehe..:)

Mr.Trollulz said...

Good Luck. :)

SuNsHiNe said...

mr.trollulz: tenkiu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...