♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Thursday, 2 February 2012

"Pupel Liyana Mega Giveaway "

assalamualaikum w.b.t

hello korangggg.....ari nih saya join lagi lahh giveaway yang entah ke berapa dahh...hehehee...semangat okeh nak menang hadiah punya pasal...yelahh kann,,,sekurang-kurangnya saya dah mencuba yang terbaek setiap kali saya join GA nih...bila dah siap join bermakna saya kenalah tawakal sahaja...ececececece,,,bunyi cam pasrah ajew...:)

owhh yer,,kalau dah nama pon GA mesti ada banner kan yang nak kena tepek kat entry nih...heeee...



GA kali nih pon sama jugak macam GA yang lepas-lepas...syarat yang dikenakan pon semuanya mudah untuk kita sumer nak join...lagiponn GA nih baru jaa bermula kan...so, ada masa lagi bagi sapa-sapa yang tak join tuh...tarikh due GA nih on 29 Feb 2012...

kalau korang sumer nak join GA nih,,pastikan korang sumer mesti follow tuan blog and like fanpage nyer sekali yer...lepas dah follow and like,,pastuh korang kena terjah semua sponser tok GA nih..make sure korang buat benda yang sama jugak taww...hehehe...okeyyyy,,,jom kita terjah satu persatu senarai sponser yang baek hati nak bagi kita sumer hadiah...kalau menang lahh..hehehe...

SENARAI SPONSER YANG COMEY + BAEK HATI :-

1)  Pupel Liyana ( 2 x Ohsem Handbag Bernilai RM50 Setiap Satu)
2)  ShagYahya (Memo Stand Comel)
3)  Herba Tihara (1 x Bookmark rose)
4)  Arif (3 x Full Template Design & 3 x Vector)
5)  CicakJawaz (1 x Kasut Preloved Nose & 1 x Baju)
6)  Zaihazra (1 x Header & 1 x Template Blog)
7)  ButikFiq'ra , Facebook Butik Fiq'ra ( 2 x inner bawal)
8)  Butik Mia (1 x tudung bawal)
9)   Putri Auni , Facebook Putri Auni , Like This (1 X Full Template Design & 3 X Header)
10) HannaJR ( 2 x brooch sabah)
11) Syamina (1x Wang Tunai RM10, 1 x Shawls)
12) Nedy Sweetie , Facebook Nedy Sweetie (5 x Topup RM5)
13) twynzshophouse Facebook Twynzshophouse (2 x (set brooch + shawls)
14) Eyza  (4 x shawls, 1 x  pin ribbon, 1 x clip shawl)
15) Lulu Caldina (2 x sticky post entri 24 jam di Lulu Pages)
16) Azreen Shafila (2 x simple header)
17) Cik Puan Muda Umi (2 x Topup RM5)
18) Pink UmmiFacebook Pink Ummi (4 x lipgloss Avon4 x  buah note book Pooh1 x helai    tudung outer plain)
19) Qma Shop (1 Perfume Paradise - Set Mini 8ml (TYPE B)
20) miszsheyla (2 x Topup RM10)
21) TehaaNFMFacebook TehaaNFM (1 x edit minima/blogskin template, 2 x header simple, 2 x watermark simple)
22) Diana ,  Facebook Diana (3 x header simple)
23) Fyza Life, Facebook Fyza (2 x Topup RM10)
24)  Fieda Rafli (Keychain Langkawi)




okehhh,,da siap sumer sekali nama-nama sponser saya tepek dalam entry nih...lepas nih saya nak tag kat member-member saya yang laen plak tok join GA nih...kalau lagi ramai kan lagi bestt,,,baru lah meriah..:')
saya nak tag kat :-


1) cik anna
2) mrs bullat
3) achu sara

fine!!!! saya da siap join sumer yer..korang pulakk bila lagi?? cepat-cepat taw sebab hadiah yang menanti kita perrgghhhhhh memang mengancam tuhh...rugi taw kalau tak maw join...lagipun sumer nya benda free kan?? hahahaha..kalau saya memang laju laa jawabnya...kikikiki...>_<
hurmm,,kalau korang sumer teruja jom cepat-cepat terbang kat sini....


okbai...

16 comments:

fieda said...

good luck dear..

SuNsHiNe said...

fieda: tenkiu sygg...:)

Cik Eyqa said...

gud luck dear,..

Cik Eyqa said...

gud luck dear,..

mrs.BuLLAt said...

thanx tag,,,t lat join

SuNsHiNe said...

cik eyka: tenkiu dear..:))

SuNsHiNe said...

mrs.Bullat: okeh yunk..:)

eyza ♥ said...

salam , eyza jemput awak tok join contest eyza . jom lahh :)
http://planner4mylife.blogspot.com/2012/02/short-but-meaningful-contest-by-eyza.html

Patrick Star said...
This comment has been removed by the author.
SuNsHiNe said...

eyza: saya dah join dear...:)

http://mieza221088.blogspot.com/2012/02/short-but-meaningful.html

SuNsHiNe said...

patrick star: tenkiu..ok,,nnti saya jalan2 blog awk k..:)

Rafflesia™ said...

selamat malam Isnin.. =.=
saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

syiedalikes.blogspot.com
lovestory313.blogspot.com

SuNsHiNe said...

refflesia: selamat malam..:)
thnx dtg jalan2 blog ieza..:)

HaidahHassan said...

salam, jom join contest haidah jugak. Btw haidah pun Join GA ni moga2 kita berdua menang lah yeaa. aminn
jemput join contest blog haidah ^^
http://sorryilupa.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-online-shopping.html
Terima Kasih dear =3

SuNsHiNe said...

wslm...owh yer..insyaAllah ieza akn join kalo ad msa free ok..btw,,gudluck too..:)

Pupel Liyana said...

Salam, pupel datang check entri url. Gud luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...