♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Thursday, 16 February 2012

Korang !!! Doakan Yer..:'(

assalamualaikum w.b.t


koranggg...sobb sobb sobb sobb....hurmmm saya sedey sangat-sangat sebenarnya..hurmm,,,adek saya yang bongsu masuk hospital malam semalam...ikutkan tengah malam tadi jugak dia kena operation tapi disebabkan wad kecemasan banyak kes so doktor pon postpone sampai ke petang tadi..bila adek saya dah kena tahan wad doktor dah suruh adek saya start puasa tok operation...lama taw adek saya dalam bilik bedah tadi..dari pukul 2.00-5.30petang..hurmmm...tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar...


saya kasihan sangat kat adek saya tuh...dah la orang nya kecik jaa...pastu baru darjah 5..hurmmm,,maw saya tak sedih..air mata saya nih asyik kua jew tak mo nak benti nanges...hurmmm,,,cian sangat kat dia...kami satu family pon sendiri tak taw yang adek saya ada apendiks...taw-taw jew pi check semalam dah tahap teruk and kena operate cepat...


asalnya adek saya memang salu jew saket perut and ayah dah bawak pi klinik..doktor tak dew pon cakap yang adek saya ada apendiks...bila dah saket 2 hari berturut-turut tak hilang mummy + ayah bawak lah adek pi klinik lagi sekali..nahhhh,, maw tak pengsan mummy bila dapat taw adek dah tahap teruk..hurmmm....saya pon bila dapat jaa taw malam tadi terus mesej adek-adek yang laen..hurmmm...dalam hati hanya Allah jew yang taw betapa risaunya saya...


yelaa,,sapa yang tak sayang adek kan? hurmm walau garang macam mana sekaliponn saya dengan adek-adek tapi kami tetap rapat antara satu sama lain...sebab tuh bila dapat taw hati saya jadi tak tenteram..hurmmm...saya tak sabar nak balik Melaka esok pas abes class...naek bas pon naek bas lah asalkan saya sampai umah...(walaupon saya nih tak suka + takot naek bas) hurmm...


nie lah adek saya yang bongsu...(",)




p/s:korang sumer doakan adek saya cepat sembuh ok..ayah bru pas kol saya bagitahu adek saya dah mula sedar...syukur alhamdulillah...terima kasih Allah..:) :)



okbai...(",)

14 comments:

Tihara said...

simpati dgn adik Ieza..semuga semuanya selamat..take care ea :)

Nelly The Strange said...

selalu doakan . hope cepat sembuh ^^

SuNsHiNe said...

tihara: thnx kak..aminnn...:)

SuNsHiNe said...

nelly: thnx dear..:)

Kakzakie said...

Insya-Allah appendix tak serious - adik akan beransur baik yg penting jaga makan. Kesian baru tahun 5...

Kakak dtg sini dari blog Tihara

Qhaifa Nur said...

moga semua berjalan lancar....

salam kenal & dah follow..

❤MuRni DahLiA❤ said...

iera cmne?? dah ok x??

Cik Rose Cute said...

Simpati jugak...semoga cepat sembuh ya..

Tihara said...

salam ieza..akk dah review blog, nt jemput tengok ea ..tahniah :)

SuNsHiNe said...

kak zakie: thnx akk..insyaAllah sumer nya akn baek2 jaa..aminn..:)

SuNsHiNe said...

qhifa nur: thnx awkk..aminnn...:)

SuNsHiNe said...

murni dahlia: cik leeya, dak adek dah operate dah..oke cket tp adek asek tidur jaa sbb dia kate saket sgt...kak ira yg jaga dia kat hospital mlm td..:(

SuNsHiNe said...

cik rose cute: aminn..thnx awk..:)

SuNsHiNe said...

tihara: okeh kak..thnx..jap lg saya jalan2 sana yer..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...