♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Sunday, 19 June 2011

" BLOG WALKING BESAR-BESARAN !! "

assalamualaikum w.b.t...


hiii uollss sumer...
td kan saya saja2 dok bukak belog..
sekali dpt satu komen dr ZIPPO...
dia ade wat segmen blog walking secara besar-besaran...
huhuhu..cam best jaa...
so saya pon dengan merajinkan diri terus nk join segmen nih...
senang jaaa...jom2...heee...


mula-mula kita kena wat camni taw...





nampak kan pic nih? okeh kalo uollss sumer nk join..uollss kena
letak dulu pic nih kat entry uollss okeh...then uollss kena letak kan link entry
ZIPPO kat entry uollss...huhu..kalo nk taw link nyer uollss KLIK CINI MEH..


okeh...now saya nk bercerita tentang belog saya plak...huhu...
ecely belog saya simple jaaa...nk kate menarik tuh x taw la plak..
sebab bagi saya kalo dah ade follower and ade orang sudi singgah pon saya
dah cukupppp berbesar hati..tenkiu sangat-sangat kat uollss sumer....


kat dalam belog saya, saya salu post kan entry-entry cam motivasi kew,
tips-tips kew, kadang-kadang saya salu post kan tazkirah gak..huhu...
bukan saya nk bajet alim tapi x salah kan kalo saya sharing-sharing input yang ade..
huhuhu...hope uollss sumer ley terima laa..kalo ade yg x betol hope boley ditegur..
saya okeh jaa...hihihi....and yang palingggg pentingg saya sukaaa sangat-sangat
wat entry tentang pic-pic saya time kua jenjalan...huhuhu....itu yang palingg beshh...
hehehehee....sebab saya sukaaa sangat-sangat berposing...hehehe...


okey lahhh..saya rase dah panjang berjela nih saya dok membebel sakan sal belog saya..
huhuhu...senang kate kalo uollss nak join segmen nih TEKAN CINI TAW !!!


owhhh yer...saya nak tag kengkawan japp tok join segmen nih..:
1) NELLY
2) VANILLA ICE
3) HONEYBUNNY


p/s: tenkiu sebab sudi bace..hehe..kalo suka meh ler ramai2 tekan LIKE..hehe...(^___^)

19 comments:

ZIPPO MILLER said...

tq join yer :)... tunggu update zippo berkenaan Sagment ni dan bile pelancaran BW besar-besaran ni akan berlangsung k :)

SuNsHiNe said...

okeh..huhu...:)

Mr.Thinker@Ali said...

Selamat marathon di dunia blog. Guahahaha.

hyemynameisrasyid said...

thanks for following my blog.,jemput2 jenguk slalu.,janji akan menghidangkan entri terbaik je utk anda.,

-Alahai~

SuNsHiNe said...

mr.thinker@Ali: hehehe...baru lagi dlm dunia belog nih..kena banyak belajar ag..sudi2 la tunjuk ajar yer..hehe..:)

SuNsHiNe said...

hyemynameisrasyid: welcome..hehe...insyaAllah akan salu jenguk blog anda..hehe..:)

ZIPPO MILLER said...

zippo dah update List member2 baru join...jpm kite terjah diorg k :)

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/update-sagmen-blog-walking-besar.html

Siti Farah said...
This comment has been removed by the author.
Terbang Bersamaku said...

hai..salam perkenalan..datang singgah dari segment zippo...(^____^)

SuNsHiNe said...

zippo: owh yer...okeh2..sat gi saya terjah belog mereka..hehe..:)

SuNsHiNe said...

terbang bersamaku: hiii...salam perkenalan jugak...nnti saya singgah belog kamu yer...:)

Aina said...

Kak Aina datang dr blog zippo. Salam kenal. Selalu-selalulah datang rumah akak yer.

SuNsHiNe said...

aina: huhu..tenkiu akk sudi singgah cini..insyaAllah sat gi ieza singgah sana yer..:)

Zyash said...

Salam perkenalan... Dari segmen BLOG WALKING BESAR-BESARAN Zippo ne!! Zyash follow yer.

SuNsHiNe said...

zyash: salam perkenalan jgak..hehe...tenkiu follow ieza..sat gi ieza singgah belog kamu yer..:)

hasrul hassan said...

Salam singgah dari BK.

Selamat berkenalan dalam dunia blog. Sebagai tanda apresiasi untuk Zippo - saya follow blog ini.

Jika sudi, meh jemput ke blog saya.
BANGKU KOSONG

Mungkin ada yang boleh dimanfaatkan. Terima kasih.

blackroses said...

salam kenal2 saya dari blog zippo


http://roziana81.blogspot.com/2011/06/blog-walking-besar-besaran.html

SuNsHiNe said...

hasrul hassan: tenkiu sudi follow blog saya..done follow awk jgk..huhu...

SuNsHiNe said...

blackroses: salam kenal2 jgak..hee..:)
tenkiu sudi singgah cini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...