♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Thursday, 16 February 2012

" BLOGLIST PUTERI KASIH "

assalamualaikum w.b.t


selamat pagi smuer...hehehe...bila saya jalan-jalan di blog rakan blogger yang lain saya terjumpa lah satu entry nih..dengan laju-laju saya baca and terus nak join...dah laa senang sangat nak join...tak susah pon....hehehe...


Photobucket

comey jew kan banner nih...kalau korang nak join jom ramai-ramai singgah sini.. syarat pon mudah jew,,korang juz kena tulis jaa ayat yang puteri kasih nih tulis...


" SAYA NAK MENJADI SAHABAT PUTERI KASIH "


simple jew kan..saya dah siap...saya nak jadi sahabat Puteri Kasih...kalau korang nak jadi sahabat Puteri Kasih kena cepat-cepat taww...tarikh last due on 21/2/2012...


okbai..(",)

6 comments:

Saya Disini said...

hehe..gud luck

SuNsHiNe said...

saya disini: thnx..:)

Puteri Kasih said...

thanks dear sebab sudi join...salam perkenalan dari puteri :)

Diera Tekikushika said...

hai ! dtg melawat kawan2 yg join bloglist ni. slm perkenalan. jom g blog saya pulak =)

SuNsHiNe said...

puteri kasih: hehe..thnx sudi sggh sini..salam perkenalan jugak..:)

SuNsHiNe said...

diera tekikushiska: hii..thnx dtg melawat..nnti ieza jalan2 sana plak yer..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...