♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Sunday, 5 February 2012

♥ Jalan-jalan Wif Bua Hati Tersayang ♥

assalamualaikum w.b.t

oke fine!!! mula-mula entry dah tepek gambar sendiri...(",)

hello korangg...hehehee...sebenarnya dah lama nak update entry nih tapi selalu nya asek bertangguh jew..huhu..entry nih bukan main terperap lama-lama dalam draf sebabnya gambar-gambar masa keluar arituh saya tak ambil lagi dari bua ati saya tuh...heeee..soo,, bila dah ambil boleh lah saya teruskan update entry nih...

actually,, tak ada apa pon yang menarik nak diceritakan..saya juz nak update gambar-gambar jew sebabnya masa keluar ari tuh kami pi jalan-jalan kat Times Square..masa kat TS tuh kami jalan-jalan sambil-sambil window shopping...hahaha...tujuan sebenar saya ajak bua ati saya ke TS sebab nak belikan baju tok bua ati saya...alaa,,beli yang murah-murah jew pon...heeee...saya kan tak kerja lagi,,mana boleh nak beli mahal-mahal..hehehee...tapi tak pelah..janji ikhlas kan?? ^_^

 belek-belek sambil pilihkan baju yang sesuai tok bua ati saya...

ehhhhh,,yang nih ngah pilih baju or standby nk posing?? heee,,confiuss..-.-


okehh,,bila da settle pilih-pilih baju tok bua ati saya,,kami terus pi bayar pastuh pi jalan-jalan lagi dalam TS tuh...sebenarnya saya teringin sangat nak maen bowling tapi bila dah masuk dalam bowling tuh,,aduhhhh nak pengsan saya..punya lahh ramai umat manusia dalam tuh...pening kepala tengok ramai-ramai dengan macam-macam ragam budak-budak kat sana...

hurmm,,bila dah ramai sangat dalam bowling TS tuh saya pon discuss dengan bua ati saya cakap tak maw maen bowling kat situ..huhu...so,,bincang punya bincang akhirnya kami pon decided nak maen bowling kat The Mines saja...bila nak gerak balik tuh bua ati saya pon kol kawan dia ajak join skali kami kat The Mines tuh nanti..

singgah kejap usha-usha kasut masa otw ke parking...bila nampak cermin terus posing....^_^


bila dah sampai The Mines kami terus pi bowling..saya decided maen satu game jaa sebabnya saya yang excited nak maen bowling tuh...lagipon dorang sumer tak kisah..heheehe...



akhirnyaa dapat jugak saya melepaskan keinginan tok maen bowling..hehehe..and dengan bangga nya saya dapat kalahkan bua ati saya ari tuh...hehehee....sukasukasuka..♥ ♥ ♥


nampak tak baju kami bartiga sama warna??heee,,bila da sampai TS baru masing-masing pasan..♥


heeeee,,,okbai..luv u all...^_^



4 comments:

cik nAdyYa ツ said...

unt0ngla ade owg sygg =)

dyabunga said...

kalau dya main bowling masuk longkang je lah..haha

SuNsHiNe said...

cik nadyya: hehehe..kamoo pon untg gak dear,,mesti ramai yg sayang kan? :)

SuNsHiNe said...

dya bunga: hehehe..kite pon x teror laa..saja2 suka2 men bowling tuh..teringin..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...