♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Tuesday, 21 February 2012

" Class Terakhir Bersama Ustaz Don Daniyal "

assalamualaikum w.b.t

hello sayang sumer....korang sumer mesti dah cukup arif kan kalau saya sebut nama ustaz Don Daniyal..hehehe...maw korang sumer tak kenal..dah laa ustaz Don sekarang makin hari makin famous gituww...alaaa dalam rancangannya 30minit bersama ustaz Don tuh...saya yang jadi anak didiknya pon turut berbangga dapat lecturer cam tuh..dah laa baik,,pandai,, rendah diri and yang paling penting hensem gituw...hahahaaha....






untungnya laaa tunang ustaz Don nih..yelaaa sape tak bangga kan kalau dapat tunang yang serba serbi perfect...hurmmm kalau dengar ustaz Don nih mengaji confirm cair hati dibuatnya....ustaz Don nie lecturer subjek al-Quran saya...kebetulan dia dah mengajar class saya dari sem lepas...so bila dapat class kami lagi masa sem nih  saya sangat excited wokeyyy...hahahahaa...kegedikan terlebih disitu....hehehee....

saya nih kalau time subjek ustaz Don jaa confirm duduk depan...hahaha...lagipon class Quran saya kat masjid..so boleh duduk bebas laa kan...yang penting dalam group class masing-masing...hurmmm,,,pejam celik pejam celik kejap jaa saya dah nak abes satu semester...lepas nih dah tak dapat daa class ngan ustaz Don...hehehe...aritu masa last class ustaz siap bagi tips-tips nak jawab exam dengan baek...lepas tuh ustaz bagi laa nasihat cket-cket kat kami..yelaa lepas nih dah tak jumpa dah dalam class cam nih...huhuhuhu...sedeyyy...:'(




ni borang tasmi' saya...hehehe..^_^




saya ingat lagi ada satu ari tuh masa saya dah bes class nak lik uma terserempak dengan ustaz yang kebetulannya masa tuh dia tengah pakai jubah and serban bagai macam dalam tv tuhh..saya dengan member pon tegur and bagi salam kat ustaz...siap berdialog jap...hehehe..

saya & member: assalamualaikum ustazz....(sambil senyum)
ustaz Don         : waalaikummussalam kakak.....kakak dah abes class ka?
saya & member: sudah ustaz...class da abes dah...
saya                  : ustaz...makin lama makin hensem laa..hehehehe...
ustaz Don          : hahaha..dak aihhh...saya cam orang kampung jaaa...
saya & member : hehehee...yolaa tuhhh...:) :)


best sangat class dengan ustaz...dia tak garang ponn...tapi bab mengaji mesti kena betul-betul laa...hurmmm....pape ponnn kami sentiasa mendoakan kejayaan ustaz dalam karier...and thanks sangat-sangat kat ustaz yg always mendoakan kejayaan kami semua...



okbai..(",)





12 comments:

dyabunga said...

mieza study kat mne??

Tihara said...

wow best nye dapat lecturer ust don..ske tgk dia explain dlm program dia bersungguh2 sangat n senang nk paham kan :)

SuNsHiNe said...

dyabunga: mieza stdy kat kuis yunk...huhu..:)

SuNsHiNe said...

tihara: yess sis..memang best kalo dgr ceramah dia...lagi2 part kalo dia mengaji...huhuhu..memang superb..:)

Terbang Bersamaku said...

untungnya dpat belajar dgn ustaz don secara live...=)


btw, study rajin2 ye..(^___^) good luck!

SuNsHiNe said...

terbang bersamaku: tenkiu dear....insyaAllah,,doakan ieza okeh..nk final dah..cuak..:(

anna said...

wah k,mieza..kalau cmni, nak post gak la sign ustaz kat fb ke blog ke??hahhaa

Cik Rose Cute said...

Untung tunang Ustaz Don hehehe

SuNsHiNe said...

anna: hahahaa..post jelaa..bukan salu dpt tumpang glemer orang..kikiki..:)

SuNsHiNe said...

cik rose cute: hehehe...taw xpew..:0)

Masya said...

wahh seronoknya dapat berjumpa, bercakap dgn ustaz don

SuNsHiNe said...

masya: hehehe...yupss dear...mmg best..sbb x sombong..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...