♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Thursday, 5 January 2012

Ehhhh...Ni Entry First Laa....

assalamualaikum w.b.t & salam Jumaat..


hii korang sumer...nampak tak tajuk entry saya arini?? heeee...bajet macam baru mula-mula berbloging plak kan?? padahal dah dekat setahun gak saya join blog nih..tapi still macam tuh jugak..hehe..bukan nya apa...saya nih kadang-kadang update entry..kadang-kadang malas nak update..so, sebab tuh laa blog saya nih tak berkembang...macam tuan dia jugak..hihihihi....nie kira nya first entry tok tahun nie laa..tahun 2012..kiranya entry saya kali nih sebagai entry pembukaan tok tahun 2012 laa...cewahhhhh..kelass gitu...hahaha...


sebelum saya melalut membebel sorang-sorang dengan lebih panjang,,saya dengan suci hati nya nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2012 kepada semua rakan-rakan blogger saya...sorry sangat-sangat sebab lambat nak wish dan saya rasa masih belum terlambat lagi sebab nya ari nih baru 6hb Jan kan??hehehe...sebabnya,,last update entry pon masa 31.12.2011..hehehe...pastu x sempat nak update sebab banyak kerja yang sedang menanti saya bila saya balik ke kolej...hehehe..dengan eseimen yang berlambak-lambak...ntah bila laa nk siap sume tuh...sekarang nie pon saya ngah on the way buat perlahan-lahan kesemua eseimen saya tuh..ade yang dah submit..syukur alhamdulillah..and ada jugak yang dalam proses nk buat..hehehehe...semua tuh membuatkan saya stress...adoiiii aiiii....




hurmmm,,,disebabkan dah masuk tahun baru...maka,,azam pon mesti laa baru kan??hohohohohhoo...dalam hati nih dah berlambak-lambak azam baru yang nak di list kan...cewahhh,,bajet macam artis jew siap nk list-list bagai....hahahahahaa....okeh-okeh,,,stop melalut mieza!!! sekarang nih saya nak list kan azam-azam saya sempena tahun baru nih...=)


1) saya nak jadi anak yg lebih mendengar kata mummy+ayah...nak sentiasa menyenangkan hati mereka...tp bukan bermksud saya ank derhaka okeh sebelum nih...


2) saya nak jadi seorang pelajar yang rajin dan nak berusaha dengan lebih bersungguh-sungguh untuk berjaya..saya nak rajin study,,rajin bertanya,,rajin siapkan eseimen cepat-cepat..hehehe....kira saya nih kena lah ubah cket diri saya yang kurang rajin nih kepada lebih rajin..hohohoho...


3) saya nak cepat-cepat abeskan study then nak kerja..bila dah kerja,,dah boleh kawen..hehehe..sebabnya mummy+ayah saya x kan bagi green light tok tunang or kawen nih selagi saya tak habiskan study saya...hurmm,,xpew2 lagi 2 semester jew lagi..sabar mieza sabar...


4) saya ada jugak plan nak try buat bisnes secara on9...nak try jual shawl, pashmina, tudung-tudung syiria...tapi saya tataw laa nak bermula macam mana...sebabnya saya belum ada keyakinan yang kuat tok menceburkan diri dalam bidang bisnes nih...hurmm,,,kalau saya nk try agak-agak ada x respond yang baik? hurmm,,tapi kan belum cuba belum tahu..so saya mesti kena cuba dulu...


okeylah saya rasa setakat nie jela dulu azam saya...nanti kalau tiba-tiba ada terlintas azam baru,,saya akan update..hahaha...sengett betoll..



pic nih saya wif adek & ayah...time bday ayah 1.1.2012...




okbai...♥ ♥ ^__^


4 comments:

Syarafi[skyforce331] said...

selamat tahun baru :D

Terbang Bersamaku said...

selamat tahun baru...
semoga segala azam dan cita2 awak tercapai...

SuNsHiNe said...

syarafi: selamat tahun baru jugak..=)

SuNsHiNe said...

terbang bersamaku: selamat tahun baru jugak..maceh awkk..aminn...harap awk pon sama k..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...