♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Monday, 16 January 2012

Berbaju Pinky Di Hujung Minggu...^_^

assalamualaikum w.b.t & selamat ari Isnin...


hai hai haiii korang sumer....arini saya teramat penat and tak cukup tidur sebabnya dari malam tadi saya juz dapat tidur bape jam jew...huhuhu...bila dah tamat jew class saya pukol 4 petang tadi saya pun terus bedesupp balik ke rumah sewa laa..sebabnya saya sudah tak tahan mengantok okeh..bape kali saya tahan menguap jew dalam kuliah tadi...huhuhu...tapi bila dah sampai jew umah sewa,,terus mata saya jadi segar bugar..hahaha....senget betoiii....heeee....


alhamdulillah,,presentation undang-undang Tanah dengan midterm Dirasah an-Nasiah dah settle pun ari nih...ikut kan petang tadi ada satu lagi midterm Entrepreneuship tapi last minit midterm terpaksa postpone minggu depan after raya cina...heeeee,,,okey laaa tuhh...ada jugak masa lagi untuk saya sambung study..hehehe...nampak sangat suka study last minit....




ehhhhhhhhhhhh,,,apa motiff tuh tepek gambar sendiri besar gedak nih?? hehehe....tak ada lah, sebenarnya saya saja jew nak bagitahu korang yang weekend lepas saya kua jalan-jalan dengan bua ati saya...mula-mula ingatkan nak keluar jalan-jalan berdua jew..lepas tuh tetiba jew adek saya tergedik-gedik bbm saya cakap nak follow kteorang sekali...sebabnya Sabtu malam tuh bua ati saya ada perjumpaan dengan budak club Persona kat Dataran Shah Alam...bila dah discuss ngan bua ati saya,,dia pon kata okeh jaa kalau adek saya nak follow and dia boleh jew pi datang jemput adek saya kat kolej dia..so,,lepas jaa makan tengahari kat Nilai 3, kteorang pon terus ke Port Dickson sebab adek saya study kat Kolej Uniti Tanjung Agas..


bila dah sampai kat adek saya,,kami pun terus ke Shah Alam sebabnya perjumpaan tuh pukol 9 malam...disebabkan kteorang nih dah sampai awal dalam pukol 8.30pm,,saya pun dengan laju nya mengajak bua ati saya ke PKNS Shah Alam tok makan Mc Donald...hehehehe...dah laa dari minggu lepas nak makan burger prospereti ayam tak dapat..so,,bila dah ada peluang better jangan dilepaskan...hahahaha...bak kata orang tua-tua rezeki jangan ditolak,musuh jangan dicari...kikikikiki...ada jaa alasan saya kan?? -.-


 ni laa adek saya yg gedik-gedik nak follow saya berjalan..haha..:)

haaaa,,,ni burger saya..nyum3..eskrem oreo mc flurry tuh pon saya pnya jgak..


bua ati saya yanggg poyosss...^_^


pas makan otw ke parking ponnn sempat posing japp...


dah kenyang makan-makan,,kami pon terus pi dataran tu sebabnya dah dekat pukol 10..hehehe...mula-mula, kteorang bajet dah lewat sangat rupa nya baru ada bape jew yang dah sampai...bila dah sampai, bua ati saya pon terus pi jumpa budak-budak club tuh and saya dengan adek pulak pi lepak tempak laen..malas nak join dorang punya discussion...hehehe...


 abaikan muka berminyakkk kami nih...-.-

penat tunggu bua ati saya,,macam-macam posing saya buat...haha....(",)



hurmm,,bila dah settle sumer dah lewat malam and saya tak sempat laa nak hantar adek saya lik kolej dia..bua ati saya terus anta kami lik umah sewa saya jaa...so, semalam laa saya kena pi hantar dia kejap...huhuhu....masa on the way hantar adek saya tuh,,kami singgah jap pantai Teluk Kemang sebab saya nak jalan-jalan tepi pantai amek angin...hahahaha..tak der motif langsung kannn .... >_<


heee..sempat lagi tuh minum air kelapa fresh...nyum3...:)



 okey lahh korang,,nie jaa nak share dengan korang sumer...heee..hope korang sumer tak termuntah yer..kalau nak termuntah jugakk,,,muntah laa...saya tak kisah ponnn...hahaha...gurau jaa...okbai...

4 comments:

Terbang Bersamaku said...

study rajin2 ye..godd luck..=)

~sedap nye Mc'D tue...terasa lapar semula nie...(^__^)

Phat said...

betul2 pink awak ni hehe

SuNsHiNe said...

phat: hehee..fevret kaler..:)

SuNsHiNe said...

terbang bersamaku: tenkiu awak...heee...betul2,,sedap mcD tuh..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...