♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Thursday, 26 January 2012

"Jom Tambah Geng Blogger"

assalamualaikum w.b.t & selamat petang sumer..



haii korangg...ni adalah entry kedua saya tok ari nih yer...hehehe...yelaa,,sementara mood nak mengupdate entry tengah membuak-buak nih baek saya update kan..daripada biar kan jew blog saya nih berhabuk bersawang bagai..heeee....okeylahh sekarang terus ke tujuan utama saya yer...korang sumer nampak tak tajuk entry saya nih?? ada segmen tambah geng blogger lagi lahhh...wahhhhh,,suka nyerrrr...yelah kann dengan ada nya segmen-segmen macam ni lah follower kita akan bertambah and kita akan singgah kat blog orang lain...^_^


segmen nih pon senang jew taw nak follow..owhh yer,,lupa laa pulak nak letak banner tok segmen kali nih...





banner segmen pon saya dah letak dalam entry..lepas nih saya juz tinggalkan link saja..korang sumer meh laa join taww sebabnya hadiah tok segmen nih ponn memang best gilerr...kalau korang tak caya meh klik sini...


okeylahh...saya nak tengok cerita Gemersik Kalbu..hehe..nanti kita jumpa di laen entry okeh..okbai...♥ ♥

5 comments:

dyabunga said...

dri segmen yg sma...follow sini..:D

SuNsHiNe said...

dyabunga: okehh..tenkiu dear..=)

aNereO UsitHe said...

follow here...follow me bak :)

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/01/contest-jom-tambah-geng-blogger.html

SuNsHiNe said...

thnxx..:)
folo u too..=)

Ridzwan Mohamed said...

dari segmen same...

http://ridzwanzones.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...