♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Thursday, 19 January 2012

Bestnyer Tengok Orang Kahwin..♥ ♥

assalamualaikum w.b.t & salam Jumaat..


korangggg,,best kan tengok orang dah kahwin...bila dah sah jadi suami isteri mak aihhhh alangkah indahnya dunia nih...macam kita yang punya daaaa...huhuhu...tapi apa kan daya saya belum lagi berkesempatan untuk berkahwin..belum ada rezeki lagi lahhh..tunggu laa dulu saya settle kan study saya then baru boleh sebut-sebut pasal kahwin-kahwin nih...heeeee,,kalau tak abes laa kena bebel dengan mummy...yelaa,,study pon tak abes lagi takkan nak menggatal plak..so,,better saya settle kan semua dulu...heeee..lagi pun saya dah bincang dah dengan family saya and semua dah okeh..so tunggu aje lahhh...heee..^_^






akhirnya nikah jugak Ally Iskandar nih...btw,,wife dia sgtt comeyy laaa...shuwett jaa tgk..:)



okeylahhh,,,nanti update lagii..saya nak pi kemas-kemas barang japp nak likk kampung sebabnya kalau saya lambat nnti bising plak bua ati saya tuh..saya mintak tolong dia hantarkan saya sebab saya tak moh naek bus..mesti ramai orang lagi-lagi skang kan budak-budak ipta da abes final and nak cuti Chinese New Year...heeee....balik kampunggg....♥ ♥....yeayyyyy...cuti 4 hari okehh...seronokkkkkk...okbai..^_^

4 comments:

anna said...

k.mieza....mai lah blog ana.. nuffnang x gerak langsung dah tu

Cik Lyeen said...

best je tgok org kawin..rasa mcm nk kwin skrg jugak..:)

SuNsHiNe said...

anna: akk salu jengah blog ko laa syg oii..;p

SuNsHiNe said...

cik lyeen: kannnnn..hehehe...best sngatt...heehehehe..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...