♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Friday, 27 January 2012

"FIRST GIVEAWAY BY ONITSUKAHANA"

assalamualaikum w.b.t & salam Jumaat..

morninggg korangg...hehehe...pagi-pagi dah bukak lappy terjah blog..bila dah bukak tetiba jew ternampak satu GA baru...so dengan laju-lajunya saya pon terus update entry sebabnya kejap lagi ada class pukol 10pagi..kalau saya terkedek-kedek karang alamatnya tak sempat lah nak mandi sebelum pi class..hahahaa..tipu jeww...haishhh takkan laaa punya exsited nak join GA sampai tak mandi pi class..ishh ishh ishh..anak dara sapa laa nih..heeeee...

okey, stop membebel pagi-pagi nihh...now, kena fokus kat tajuk utama kita yer korang...heeee...hurmm,,mula-mula kena letak dulu banner GA nih..okeh jap saya tunjukkan banner dia..kalau korang nak banner nih leh klik sini yer...


okeyy,,banner GA pon saya dah tepek dalam entry nih..now saya nak sambung syarat-syarat seterusnya pulakk...syarat seterusnya kena bagitaw warna yang kita suka...wahhhh,,senang aje kan syarat-syarat dia...
kalau saya paling suka ofcoz laa warna pink...tak caya tengok blog lahh..hahaha..saya suka pink sebab warna dia soft jew..cantekk menarikk ko memang dee boommmm...ehhh,,tak pasal-apsal jew..hahahaa...selain tuh warna pink kadang-kadang buat saya teruja,,hepi and macam-macam lagi lahh...

tapi kan,,ada jugak warna laen yang saya suka like purple, blue, red and pape jelah yg cantek-cantek...huhuhu..tapi apa ponn pink tetap dihati..cewahhhh...hehehe,,,okey lah saya da follow sumer syarat GA nih...korang sumer meh la join taw..sebabnya hadiah yang bakal dimenangi memang sangat cantekk yer uollss...saya sangat teruja..hehe..tarikh last GA nih on 31Jan 2012...ada masa lagi taww...baek korang sumer cepat-cepat..heee,,kalau tak nanti melepas laahhh...okeylah saya nak siap-siap nak pi class..jumpa lagii...okbai...^_^

7 comments:

MyCherita said...

maaf lambat follow blog anda.. saya dah tunai kan janji saya.. salam perkenalan dari mycherita.. :)

SuNsHiNe said...

myCherita: never mind dear...salam perkenalan dr ieza jugak...=)

Onitsuka_hana said...

tq join :)

capt. keon alhan said...

sy pon join GA ni gak...gud luck to u...

SuNsHiNe said...

onitsuka_hana: sama2..=)

SuNsHiNe said...

capt.keon alhan: tenkiu dear..gudluck tok awk jugak..=)

LilyNrman.Com said...

Hi there, i made a contest too! maybe you can become the winner. Insyallah. Just click at my name tuu..atau kat sini jer pun boleh.. http://lilynrman.com/2012/01/29/contest-hadiah-eksklusif-dari-penaja-hijabschool/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...