♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Monday, 30 January 2012

Saya Gila Novel Okeh !!!

assalamualaikum w.b.t & selamat malam

hello uollss sumer...tengah buat apa tuh yer?? mesti tengah tengok Ariana Mikhail kan..hehehe..sama laa macam saya..jari tengah menaip entry baru tapi mata ngadap tv nih.,..heeee...korang sumer dah makan malam belom nih..jangan tak makan pulak yer..nanti lapooo..hahaha..kalau nak diet tuh makan yang ringan-ringan jew..janji perut tuh tak menyanyi lagu keroncong untuk Ana..(ehh,,dah masuk cita Gemersik Kalbu pulak)

okeh dahhh,,sekarang tengok tajuk entry saya...saya gila novel?? gila novel saja yer bukan kepala saya yang gila..hehehe....korangg,,last week rituh kan saya blogwalking taww tetiba saya nampak satu blog nih...blog nih cakap ada buat jualan novel murah gilerr..saya pon dengan laju-laju sepantas kilat terjah blog tuh..kalau korang nak terjah jugak meh laa terjah kat sini...

saya nih kalau bab-bab novel memang teramattttt laju okeh...sanggup berhabes duet taww...hahaahaha...suka sangat-sangat baca novel sampai sanggup borong sampai lima buah novel yer..dah laa novel-novel tuh sumer murahh...gila rambang mata saya..tengok tuhh gila lagii..heeee..^_^

 ♥ ♥
 ♥ ♥
 ♥ ♥
 ♥ ♥
 ♥ ♥
♥ ♥


see,,banyak kannn?? hahahaa..tapi saya tak habes lagi nak khatam kan sumer sekali...saya baru sempat khatamkan satu novel ajew..tak pew nanti kalau ada masa saya confirm akn abes kan sumer sekali..heeee..tak sabar rasanyer...hurmm okeh lahh saya ada kerja cket nak settle kan..nanti kita jumpa lagi yer..okbai...^_^


Mood: adoiiii saya sangat stress nak cari tajuk thesis laa..meh laa korang sumer tolong saya yer..hehehe...♥ ♥




6 comments:

dyabunga said...

banyak nye novel..
tjuk merah cinta epal tu mcm best je..

Terbang Bersamaku said...

sy pun sangat suka baca novel jugak...

:-novel merah cinta epal tue dah lama saya nak carik...

myra azraff said...

alamak,saya x minat novel la..paling koman pun bace sampai 20-30 muke surat je..kalau nak habiskan 1 buku tu mau setahun..hehe

SuNsHiNe said...

dyabunga: heee,,saya sgtt suka baca novell..memg skng nga kumpul2 novel..yupp,,best citer dia..tuh satu bru saya khatam..heee..=)

SuNsHiNe said...

terbang bersamaku: wahhh,,awk pon suka jugak?? pi laa terjah blog yg saya beli tuh..murah aje taw awk..best citer dia..=)

SuNsHiNe said...

myra azraff: hehehe,,,xpew..sbb laen orang laen minat nya..tol x? heee...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...