♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Thursday, 26 January 2012

"Nelly The Strange sudah buka bloglist baru untuk saya !"

assalamualaikum w.b.t & salam Jumaat sumer..




koranggg...nih ada satu lagi segmen baru dari blogger femes taw..sapa lagi kalau bukan Nelly The Strange...hehehe..Nelly nak buat satu segmen tok bloglist baru lah..jom kita join ramai-ramai..untung taww mana lah taw nanti link blog kita akan diletakkan di bloglist Nelly nih..hehehe..jommm...^_^





oke,,,banner dah siap tepek kat entry,,pastu saya kena tag kat 3 orang member blogger yang laen...
hurmm,,saya nak tag kat :-
1) cik anna
2) malyhah
3) cik pensil


done!!! saya dah siap dah tag and ikut syarat-syarat Nelly tok segmen nih..pastu kan kalau sapa yang tak follow blog Nelly,,korang boleh lah follow jugak...blog Nelly best,,banyak info yang boleh membantu lagi-lagi kalau blogger baru cam saya..and paling penting blog Nelly memang dah sedia ada dalam bloglist saya..hehehee...okbai..♥ ♥

4 comments:

Nelly The Strange said...

maceh comel sudi join !!

:)

tak femes mana .. always support me ^_^

Malyhah Eyna said...

tq tag nme itew :)

SuNsHiNe said...

malyhah: sama2 dear...=)

SuNsHiNe said...

Nelly: cama2 sygg..blog nelly mmg byk mmbntu pon..hehe..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...