♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Thursday, 19 January 2012

Jom Tambah Follower!!

assalamualaikum w.b.t & salam jumaat...


jangan marah and jangan laa bosan okeh dengan saya...heheheeee.....jommmmm join segmen nih koranggg..jangan sampai terlepas okeh....sebabnya dengan join segmen-segmen camni lahh akan meningkatkan follower kita and masing-masing akan singgah kat blog rakan blogger yang lain..kan kan?? heeee...sooo ape lagi yang nak ditunggu?? jom laaa kita serbuu ramai-ramai...hehehe...





hahhh,,kalau korang sumer nak join segmen nih cepat-cepat taw korang klik SINI,,,sebabnya saya dah letakkan link tuan punya segmen tuh...syarat-syarat dia ponnnn senang jaa...soo jomm jelaa..hehe..


okbai...^_^

15 comments:

IBU AQIL said...

Follow Sini Dari segmen yg sama..

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Nurfarahin Yusof said...

hi,..nice blog,..
sy dh follow awk

http://nurfarahinyusof23.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Ariena Hisham said...

Hi. Saya datang dari segmen yang sama. And saya dah follow blog awak. Jom follow blog saya pula. Thank you :)

Link: http://nurulariena.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

Engku Muzahadin said...

Singgah dr segmen yg sama`
Kalau sudi jengah sini jugak ek`
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html?showComment=1327072780776#c8099880519461545965

fa said...

singgah sini n follow :)

http://mylife-fa.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

Cik Lyeen said...

done follow u...
dr segmen yg sama..:)

nia ryani said...

nia jalan2 sini.. da follow sekali.. feel free 2 follow back :)

CikNana said...

done follow u back dear..:)

Aswad ahmad said...

great!! i'm following you..
singgah sini
askwhat-24.blogspot.com
and follow erk

puteri nur afiqah said...

hi...
singgah dri segmen yg sama ^_^
sudah follow...
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

SuNsHiNe said...

tenkiu sumer sebab sudi singgah belog ieza..ieza akan terjah n folo belog korang pulak okeh..=)

Diera Tekikushika said...

hari ni jalan2 kat blog awak, salam perkenalan, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)

Tiera Nordin said...

Hi, dr segmen y sama. Jemput follow sy balik ^^

http://talkdramalove.blogspot.com/

SuNsHiNe said...

Diera: tenkiu awkk..nnti saya terjah blog awk n folo jugak k..=)

SuNsHiNe said...

tiera: tenkiu awkk...jap ag saya terjah blog awk n folo k..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...