♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Wednesday, 4 May 2011

' inner itu saya punya '

assalamualaikum w.b.t


hiiii korang sumer...
ni kali ntah ke berapa saya join contest okeh...
huhu..bukan ape..saya sekadar nak mencuba nasib jew...
tak menang tak pew...adatlah tuh...
dalam pertandingan ada yg menang and ada yang kalah..
tak gitu korang?? hehehe....


okeh..sebelum saya melalut membebel panjang...
saya nak tunjuk kan lah kat korang inner yang bakal dapat 
pada si pemenang...harap2 saya tercalon lah yer...
tak dapat no.3...no.2 pon okeh jugak...
hehehe...susah-susah sangat no.1 lagi bagus...
heeee....demand plak yer...tak baek okeh..
huhuhu...maaf yer MRS CHENTA a.k.a tuan punya contest..
hehehe....>__<





haaaa....cantekk kan korang inner-inner nih???
waduhhhh...shuweettt nya laa kalo dapat pakai...
inner-inner nih saya punya okeh...
sebab ape taw...sebab saya memang teringin sangat
nak pakai inner kaler yang terang-terang nih...
besh nyer kalo dapat yang kaler biru, kuning, pink tuh...
haishhhhh senang kate sumer laa....
beshhh sangat2 taw kalo dapat...
boley laa saya dok bergaya sakan dengan inner baru nanti...
heeee..itu pon kalo naseb menyebelahi saya la kan...
heeee....




huhuhuhu...ni kira bajet da cukup ayu la nih..hehe...
okeh..sekarang saya nak cari mangsa tag plak..
mangsa-mangsa nya ialah...
heee...cian korang..=)
tape-tape namo mara-mara yer...


saya maw tag pada:
1) AIMI FIKA
2) KECHIK
3) MISS NONI


okeh done..saya da siap tag kat kawan-kawan yang lain..
heee....kire nya saya da penuhi syarat2 contest nih..
korang...ape tunggu lagi..
jom laa join..tarikah tutup contest nih pada 07/05/2011..
ade masa lagi kan...so...selamat mencuba..=)




p/s: tenkiu sebab sudi baca..kalo da baca,, ape tunggu lagi..jom la join..
nak join MEH TEKAN CINI YER...hehe...(#___*)

3 comments:

fiq. said...

penggemar inner rupenye

SuNsHiNe said...

fiq: hehehe..suka sgt..sbb salu pakai shawl..=)

kechik yg comey said...

piin piinn...yunk..kechik nk mtk maaf..kechik xsempat nk join contest tuh sebab nk exam..kalau sempat, kechik join ea..thanks taw sebab tag kechik..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...