♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Sunday, 1 May 2011

"hafizzainal's contest - senyuman mahal "

assalamualaikum w.b.t....
hiiiii korang sumer...nak taw something tak??
heeeee......arini saya nak try join lagi satu contest...
korang sumer x maw join kew??
heheheeh....jom laaa kite meramaikan lagi contest nih..
JOM la korang...lagi ramai yang join...mesty lagi sengett kan...
huuuu...xpelaa...yg penting kite sumer da mencuba...
kan3??? heeee...meh la korang KLIK SINI...



~~~ okehh..taraaaaa!!! nie dier banner tuan punya contest ~~~


comey kan die senyum..alahai...sweet nyer....
hahahaaha.....okeh..okeh...
syarat-syarat nk join contest nih senang jew...
kite perlu letakkan pic kite yg tengah senyum...
simple kan??? sebab ape taw...tuan pnya contest nih suka
tengok orang senyum...nk tengok gigi kot sebabnyer dier nk jadi dentist
satu ari nanti..insyaAllah..harap2 termakbullah cita-cita dier...amin....=)


                                                   1
                                                   -
                                                   -
                                                   -
                                                   -
                                                   -




                                                  2
                                                  -
                                                  -
                                                  -
                                                  -
                                                  -




                                                 3
                                                 -
                                                 -
                                                 -
                                                 -
                                                 -






okeyhhhh chakkkkk!!!!!!!!!! (^___________^)


hehehe...nie pic saya dengan bffs saya...disebabkan ramai sangat,, so saya kena lah
memperkenalkan diri saya yang mana satu...hehe...acecece...macam famous la plak..haha..
gila gedixx....heeeee...oke2...saya yang pakai baju warna purple plus pink tuh...nampak kan??
heeee...


ape yg menarik bagi saya pada pic nih?? okeh...ecely, saya letak pic nih kerana saya
suka sangat dengan pic nih...sebab ape taw...kami semua hangout pada ari tuh dengan
tak sengaja dirancang kami semua jadi pinky girls gitu..hehe...lagipun tyme nih saya da lame
x jumpa dengan dorang sumer...and bila kami berkumpul, masing-masing dah tergelak sebab
sumer dah sedondon pink even baju x same laa..hehe..dan bagi saya pic kami nih memang
happening..sebab tuh saya pilih nk letak pic nih....


hurm...rase nya dah panjang berjela saya describe tentang pic nih...heee...kepada tuan
punya contest hope tak marah yer sebab saya dah membebel panjang...hahaaha...


so korang ape lagi?? jom la kite ramai2 kasi gegar ini contest...
heeee...macam nk wat jom heboh la plak...hahaha...
xpelah....kalo korang nak join meh TEKAN SINI TAW...




OKEH laaa...sekarang saya nak tag kepada 3 orang..
hehehe..mangsa-mangsa tag saya ialah:
1) MARYA HANA
2) BELLA
3) FADHIRUL


hehehe...oke lah korang...dah panjang bebenor nih...
saya stop disini dulu yer....
take care yer korang sumer....
muahhhhh....syg selalu....
heeee....
assalamualaikum...
(@_________@)


p/s: tenkiu yer sebab sudi baca...kalo berminat tekan laa LIKE yer...(^_^)

6 comments:

nelly said...

Gud luck !

Budak Kampung said...

tq tag..akan menjoinkan dengan sepantas siput..kalo tak bz la..haha

Marya Hana . said...

lama jugak x berkecimpung dalam
contest2 ni.. hehe..

btw, thanks.. :)
insyaallah akan join ok..
gudluck..

SuNsHiNe said...

nelly: maceh dear..nelly join x??hee..meh laa..=)

SuNsHiNe said...

budak kampung: heee..jom ramai2 join..lagi pon tarikh due lmbat ag kan..hehe...:)

SuNsHiNe said...

marya hana: ape lagii..jom laa kasi gegar contest nih..hehe..ecely saya pon baru jew mencuba sal contest2 nih..haha...btw, gudluck u too dear...^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...