♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Sunday, 18 December 2011

Melayan Kebosanan Yang Melanda...

assalamualaikum w.b.t


ello sumer...buat ape jew tok arinih??
untunglaaa kalo ade sape-sape yg abeskan waktu hujung minggu
nih dengan aktiviti yang best-best,,,,,huhuhuhu....
saya???hurmmm,,,,,sama jew macam semalam....
xtaw laa nak buat ape kan....soooo,,,lebih baek saya menghabiskan masa dengan 
benda yang berfaedah...hihihi......
nak taw tak ape aktiviti saya yang berfaedah tuh?
heeeeee.....jeng,,,jeng,,,jeng.....=)



nampak tak tuh??rasa-rasa nyer taw tak saya buat ape dengan benda alah tuh??
heeeee....mesti lah taw kan..da nama pon buku aka novel...mesti laaa saya baca kan??
hadoiii laa saya ni pon..tanya soalan yang tak menguji minda sungguh....kikikiki...
"SUAMI YANG KU BENCI" ... best sangat novelnyer...jalan cerita dia pon sangat 
menarik hati + jiwa + raga saya...tergelak-gelak saya sorang-sorang dibuatnya...
heheehehe....memang tak rugi laa saya beli novel nih...heeee...
and sebenarnya saya ada beli banyak lagi novel-novel online dari KARYA SENI nih...
walaupun novel-novel dari terbitan dorang tak lah sebanyak mana,,,,
so far setakat nih saya berpuas hati lah dengan semua novel-novel yang saya beli...
hehehee....kalau korang sumer nak beli pon boleh...lagipun kalo beli novel secara online siap dapat diskaun taw..sapa yang tak nak beli benda murah oiii...hehe...bukak jew laman web dia...

okey lahh,,,meh saya tunjukkan novel-novel yang saya beli online terus dari KARYA SENI nih...

 yg nih pon jalan cerita dia best..jiwang romantik..hehe...=)

 yang nih plak,,perempuan kaya vs lelaki miskin..hehe...memang besttt...=)

 owhhh,,,yg nih saya x berkesempatan tok mengkhatamkan yer...heee..sorry...:D

 yang ni pon sama..lawak sengalss ajee...mmg bestt sgt....=)

yg nih best sgt sbb gurl nya ala-ala lurus cket but sweet jaa...
mmg kena protect abes dgn boy dia...=)


hehehehehee....okey laahhhh....nih jew novel-novel yang saya kumpul dari KARYA SENI 
buat masa nih...hahahaha....(ayat tak boleh blah)
but ade lagi novel-novel yang saya beli kat MPH or mana-mana jew kedai yg jual novel..
disebabkan kan saya nih kuat baca novel,,so saya beli laa novel sikit-sikit...
kadang-kadang dengan muka tak malu saya suruh bua ati saya or adek-adek 
saya yang belanja saya novel...maka dengan itu,,akan bertambahlah koleksi novel saya...
hahahahahahahaahahaaa..(gelak jahat toii)

okey laa,,,,saya nak pi makan malam nih..sudah kelaparan okehh...huhu...
tenkiu yer sebab sudi singgah dibelog saya..muahhmuahhh...okbai sumer...♥ ♥ ♥

8 comments:

Nur Liyanz said...

Heishh ... Cinte jee x habeh-2

..cik gugu.. said...

wahhh mcm syiok je.. nk p usha gak lah~

Maii Yusre said...

teringin nak baca aku terima nikahnya ;DD

Maii Yusre said...

teringin nak baca aku terima nikahnya ;DD

Maii Yusre said...

teringin nak baca aku terima nikahnya ;DD

SuNsHiNe said...

mai yusre: baca laa...saya da bes sume daa..best3..=) hehe..

SuNsHiNe said...

cik gugu: usha laa...best taw...hehe..=)

SuNsHiNe said...

nur liyanz: hahaha..ape boleh buat..dah itu yang menarik perhatian..hee..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...