♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Saturday, 17 December 2011

Kini Berwajah Baru...hehe...♥ ♥

assalamualaikum w.b.t

haiiiii sayangs-sayangs sekalian...
korang sumer wat ape jew ea arini?
huhuhu...yelaa kann...
wekend nih mesti laa ade yang berdating laaa,,,,hang out ngan kengkawan laaa,,,
and macam-macam laa aktiviti yg best2....
tapi saya kat sini teramatttt laa BOSAN okeh...
korang taw x bosan??? hehehehe.....
sebabnyaaa saya tataw nk kuar ke mana and nk kua dengan sapa...
hurmmmm....=(

saya sampai tataw nk wat ape dahhh nihh....
nak tido tp tak ngantokk langsunggg...
and kalo asek tidoo jeww...alamatnyer makin bertambah chubby laa badan saya nihh...
huhuhu....

owwhhhh yerr,,,,korang sumer nampak x perubahan kat belog buwuk saya nih??
ecely saya saja jew hupdate entry nih sbb nk tunjuk kat korang sumer...
hehehehe....saya nih tak pandai laa nk edit-mengedit benda alahh nih...
soo,,,,dengan bangga nyer saya telah meminta bantuan orang untuk
mengedit belog buwuk saya nih....nice kan???
pandai dia buat...suka3..=)
kalo korang sumer berminat dengan hasil yg super comey nihh,,,
korang klik laaa sini taw...ni fb dia...=)
bayarannya pon not bad...xlah mahal mana...
hehehehe...saya amat berpuas hati dgn hasilnya...♥ ♥

okey laahhh...nnti saya sambung hupdate entry lain yer...
nih nk melayan hindustann japp tok hilangkan bosan nih...
hehehe..okbai sumer...(",)




3 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

comey blog ni :)

SuNsHiNe said...

ara afiq: tenkiu yunk..=)

Solehah Shamsuddin said...

blog awk comel.hehe sy jmpe entry ni dr blog kak eca. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...