♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Tuesday, 13 December 2011

Cameron Highlands...Part One..=)

assalamualaikum w.b.t






ello sayang-sayang sekaliannnn.....
meh cini meh cini kejappppp !!!!!!!!
meh usha entry saya japp...
kejapppppp sajeee....hihihihihi...
(alamaksss,,,,,terOVER laa pulakkk....)
heheheheeheehhee...........


hahhhh,,semalam kan saya ada hupdate satu entry kan...
pastu saya ada cakap sal Cameron Highlands kannn...
disebabkan malam nih mood saya berbunga-bunga hepi sebab ending cite
Cinta Elysa sgtttttt laa best + shuweett....sooo dengan rajinnya saya nk hupdate
entry nih...alaa,,,ecely nk tunjukkan gambar-gambar saya kat sana jaa...
tu yang excited terlebey nk tunjuk kat korang sumer....
hihihihihhih....


korang sumer plessss laa jangan pengsan pulak taww...
sebab saya nih pantang jumpa camera....
habes laaaaa memori tuh penuh dengan gambar-gambar saya...
hahahahaahha.....
sampai mr.bua ati saya + adek2 + membe2 saya geram jew ngan saya...
tapiiii,,,saya peduli ape...yang penting saya dapat berposing dengan ati yang gumbira....
hahahahaahahahahahahaha......=)


soo,,,yokss korang sumer....
layannzzzzz.....:D




















































































okeylahhh korang....ni da cukup banyak dah nih...
hehehehe,..plesss yer....
tolong laahhh jangan muntah hijau yer...cian kat saya nnti...
kikikikiki....


p/s: tenkiu yer sudi singgah belog buwuk saya nih..hehe...=)

2 comments:

Nelly The Strange said...

banyak nya gambar !!!

btw , comel , sakan bergambar !!
:)

SuNsHiNe said...

hehehe..
yelaa nelly syggg...
kte mmg suka berposing...
hehe...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...