♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Thursday, 8 March 2012

" Riang Ria di Hari Minggu "

assalamualaikum w.b.t

hello sayang-sayang saya semuaaa....korang sumer apa khabar?? huhuhu...dah bape ari saya tak dapat nak update entry dengan jaya nya...al-maklumlahh dengan final exam nya..mana laa sempat saya nak membahagikan masa dengan study and blog nih..cewahhhh,,bajet saya nih blogger terkenal laa nih nak kena update entry sentiasa...^_^

hurmm,,disebabkan ari Jumaat minggu lepas saya dah tak tidur selama 27jam maka saya pon telah menqada' kembali tidur saya tuh..tapi kan saya tak boleh laa nak tidur lama-lama..confirm kepala saket...so saya tidur dari asar sampai ke maghrib jaaa...bangun pon sebab nak solat jap pastu sambung tidur lik...huhuhu...semalam pulak saya tidur hanya 3 jam saja sebabnya nak bangun stdy tengah malam...huhuhu...dah laa subjek petang tadi agak killer laa...sebabnya saya tak minat lorhh hafal dalam english..berbelit-belit lidah nak sebut...ngeeeee.....


hurmm,,sebenarnya saya nak share something dengan korang sumer...hehehehe...bunyi cam havocc jew kan..lalaalalala...tak delahh,,sebenarnya saya nak cerita kat korang yang saya pi jalan-jalan dengan bua hati saya wekend rituh...heheheehe.....tu jew al-kisahnya...hahaha...

hurmm,,kami pi Jusco Bukit Tinggi jalan-jalan cuci-cuci mata sambil tuh rancang nak tengok movie...lagiponn dah lama sangat saya tak tengok wayang..last citer saya tengok Ombak Rindu kat GSC Alamanda dengan member rumah...huhuhu..punya laa banyak citer yang saya dah skip...sob sob sob...;'(


masa jalan-jalan kat Jusco tuh saya dengan bua hati bincang laa nak tengok cerita yang mana satu..sama ada Adnan Sempit 2 or Cinta Kura-kura...

nie citer Adnan Sempit 2



ni pulak citer Cinta Kura-kura


bincang punya bincang kami pon decided nak tengok citer mana yang mula dulu..sebabnya kami ada hal laen lepas tuh..huhuhu...akhirnya kami pon pi beli tiket citer Cinta Kura-kura...tapi dalam hati tuh berdoa jew jangan laa citer nih bosan...hehehe..

 time beratur nak beli tiket wayang sempat lagi nak berposing yer...^_^

lepas beli tiket wayang, kami pi jalan2 jap sbb bua ati saya maw cri barang pc dia...
bila dah dekat nak start muvie dengan laju2 kami pi beli air coke & popcorn...yummy.... :) :)




bila dah abes jaa movie tuh kami cepat-cepat kua dari Jusco sebab nak pi ke taman botani Klang tok shoot gambar-gambar tudung terbaru saya...heheheehe....so far citer Cinta Kura-kura tuh best laa..wat saya tergelak-gelak and ada satu part tuh saya agak emossssi okeh smpai termeleleh air liur mata jap...huhuhu...bukan sedeh apanya,,juz ada satu part tuh ada nyanyi and lagu dia tuh sangat menyentuh kalbu...cewahhhhh...hahahaahahaha....agak kepoyaan disitu okeh....tapi kan yang wat saya bengang,,ada kew patut bua ati saya gelak kan saya nanges....cettttt...tak boleh blah...grrrrr...-.- tapi apa ponn saya sangat happy dengan dia...insyaAllah, kalau ada jodoh tak kemana...lagipon kedua family saling merestui..cewahhh,,ayat gatal dah keluar lagi...hehehee....(",)



 ni antara koleksi tudung terbaru saya...polkadot ropol...:)

 (^_^)

 ni jugak...:D




 ni antara posed terlebih gediksss....hahahaaa...peace tak sudahhh..^_*




ni antara tudung-tudung terbaru saya..kalau korang berminat leh laa grab cepat2 yer...=)





bila nak maghrib kami ponn beransur pulang...hehehee...



huhuhuhu....bila dah siap shoot sumer,,kami pon cepat-cepat balik sebab nak maghrib dah...tapi kan ada lagi shawl & pashmina yang tak abes shoot sebenarnya...heeee..tak pelah nanti dah abes final exam baru leh pikir dengan waras pasal shoot tuh..kalo skang memang tak dapat laa jawabnya....hihihi....



kalo korang sumer ada yang berminat nak dapatkan tudung-tudung yang comell tuh korang leh laa terjah page Ieza Mieza yer....^_^



mood: lepas nih nak kena fokus lagi 4 subjek yer...termasuklah subjek ust Don kesayangan ramai tuh...hehehe...




okbai..(",)



4 comments:

zizie said...

nak tengok citer cinta kura2!!!

SuNsHiNe said...

zizie: tengok laa dear...best gak taww..:)

Miss Nadya said...

bestnyer jenjalan..:D

p/s :: Salam,saya Admin nornadiah.com ingin menjemput blogger join Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya..:)
Sepatutnya tajuk dia Giveaway tapi tertulis contest..:D

Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya di jangka tamat pada 7 April 2012
http://www.nornadiah.com/2012/03/contest-anniversary-1-year-miss-nadya.html

Harap sudi join dan memeriahkan contest Nad ni ye..:)

myra said...

hai awak..sy ni pendatang baru..sudi kah awk jd sifu sy..please ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...