♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Tuesday, 20 March 2012

" Clearance Stok by Ieza Mieza (",) "

assalamualaikum w.b.t


hello sayang-sayang sumer.....lama nyer saya tak dapat nak update entry nih...rindu nyerr nak update entry,,nak berblogwalking blog korang sumer...hukhukhuk....blog nie pon jarang-jarang saya bukak...dah berhabuk dah belog saya nih...kalo ditinggalkan lama lagi confirm akan bersawang punya...hehehehe...

hurmm,,,actually saya memang tak sempat nak update entry terbaru...saya abes final exam 15.3.12 ari tuh.. esok nya saya terus start kerja kat 7E kat area rumah sewa saya...memenag tak sempat nak berehat ponnn...huhuhu...lagiponnn kat 7E tuh kekurangan staff..tu yang nak tak nak tak boleh nak berlengah-lengah....kali nih saya cuti semester lama taww...sampai ke awal bulan Jun...so dari saya dok melepekkk kat rumah membesarkan badan and menghabiskan duit,,,,better saya kerja kan?? dapat pengalaman baru...dapat gak duit poket tok saya belanja cket-cket...huhuhu....

okey lahh korang...sebelum saya pergi kerja jap lagi...saya nak laa update laju-laju entry nih...hehehee..bukann apa taww,,kalau saya dok tangguh lagi balik kerja kang mesti dah penat and tak larat nak bukak laptop...huhuhu...

hurmm,,,disebabkan saya nak update koleksi tudung, shawl, pashmina and tudung bawal terbaru, saya nak clearance kan stok tudung, shawl, pashmina, tudung bawal yang tinggal...jom korang,,mana yang berkenan cepat-cepat grab yer....^_^


 still available...:)
normal price: rm27
after less: rm25



 still available...:)
normal price: rm27
after less: rm25



 still available...:)
normal price: rm26
after less: rm24











  still available...:)
normal price: rm13
after less: rm12




   still available...:)
normal price: rm13
after less: rm12



   still available...:)
normal price: rm13
after less: rm12



   still available...:)
normal price: rm13
after less: rm12



   still available...:)
normal price: rm13
after less: rm12



   still available...:)
normal price: rm12
after less: rm10



  still available...:)
normal price: rm15
after less: rm13








  still available...:)
normal price: rm35
after less: rm30









   still available...:)
normal price: rm16
after less: rm14



 still available...:)
normal price: rm16
after less: rm14










sesiapa yg berminat boleh inbox saya atau pun sms saya okeh..
013-2220154 / 013-3212269..:) 

exclude postage. 

Semenanjung Malaysia rm7 
Sabah /Sarawak rm9

happy shopping darlingss...♥ ♥
 





alhamdulillah,, stok-stok tinggal ini sahaja....kalau ada sesiapa yang berminat cepat-cepat grab yer korang....nanti saya akan update stok-stok terbaru tawwww....tunggu yer.....hehehe...(",)


okbai...^_^



3 comments:

Ratu Lissa said...

haii !! tahniah akak ! akak mng 1st giveaway by ratu and queen http://lisa-love-life.blogspot.com/2012/04/akhirnya-ratu-lissa-dah-boleh-menarik.html ^^

Ratu Lissa said...

haii .. tahniah !! akak mng 1st giveway by ratu & queen http://lisa-love-life.blogspot.com/2012/04/akhirnya-ratu-lissa-dah-boleh-menarik.html

SuNsHiNe said...

yeka dear??
alhamdulillahhh..
xsangka leh menang...
sory dah lama x update blog..
so tataw...:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...