♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Tuesday, 11 December 2012

♥ My Sweet Moment In Ogos 2012 ♥

assalamualaikum w.b.t & happy holiday..


hellooo.... lama betul tak jengah belog usang nih... hadoiiii.. arituh masa last entry bulan OKTOBER cakap nak update belog nih time cuti semester..now, dah bulan DISEMBER oke!! last2 satu hape pon tak menjadi...haiyoooo...my bad...hurmmm...sorry sangat korang, saya nih kalau dah duduk rumah tuh mesti dah tak jadi nak update belog.. mana tak nya duk sibukk layan muvie Korea punya pasal... pas tuh adek-adek plak suka guna my lappy nak maen game... sabar jelah..heheehe... so, disebabkan itulah saya tak dapat nak update belog nih... cewahhhh,, ayat nak cover diri lettuw... hehehehe...


okeyyy...sekarang saya nk bagitahu yang saya nih dah start class balik...ini bermakna dengan kata lainnya saya nih dah masuk semester LAPAN dah.. omaigod,, macam tak percaya jew..tapi kena jugak percaya sebabnya dah dekat enam tahun saya ada kat KUIS nih.. terlalu lama oke.. dari zaman Diploma dulu, then sambung Degree plak... huhuhu... saya sendiri dah tak sabar nak menghabiskan sisa-sisa kehidupan sebagai student nih...tapiiii kannnn, satu benda jaa buat saya kecut perut...korang sumer nak taw tak ape kebenda tuh...huhuhu...ape lagi kalau bukan THESIS...grrrrrr... sebut pasal benda alah nih jaa confirm rasa macam-macam ada...yang penting saya tak nak disebabkan thesis nanti, saya terpaksa tambah sem lagi...nauzubillah,, mintak-mintak semuanya dipermudahkan oleh-Nya... aminnn...


korang ingat lagi tak masa entry lepas saya ada tepek gambar ala-ala pengantin...hehehe...actually saya dah ponn selamat menjadi tunangan bua ati saya tuh masa raya ketiga yang lepas...saya sendiri tak sangka yang kami akan bertunang dalam tahun nih...yelah, kami sikit pon tak pernah merancang untuk mendirikan masjid dalam masa terdekat nih..dengan saya tak habes study lagi, dengan bua hati still belum yakin dengan ekonomi kewangan dia.. so, memang tak pernah terlintas di dalam lubuk hati suci saya nih.. tapi, kuasa Allah kan, benda baek memang selalu dipermudahkan..alhamdulillah... ^_^


dipendekkan cerita, majlis pertunangan kami memang sangattt lah express.. tak ade perancangan awal and persiapan sumer kami buat last minit.. korang bayangkan lah dalam masa 4 hari saja family kami confirm untuk ada kan majlis terus kalut-kalut buat persiapan.. dah laa saya masa tuh still di hostel lagi... maw pengsan saya sebab terkejut, teruja dan seangkatan dengannya....hurm, bila dah kelam kabut terpaksa buat ala kadar saja.. tapi kannn, alhamdulillah, walaupun majlis express tapi kami sempat sediakan semuanya...syukur sangatttt...


bila dah selamat and dah selesai majlis, perasaan tuh memang tak boleh nak gambar kan... terlalu happy sebab orang yang kita sayang, akhirnya akan bersatu dengan kita...insyaAllah, moga dipanjangkan jodoh kami berdua hingga ke jinjang pelamin, seterusnya hingga ke syurga...aminnnn....


tapii kann, yang tak syoknya saya dengan buat ati saya teruk kena sembur dengan kawan-kawan weolls...hehehe...yelaaa,,senyap-senyap jew pastuh terus update kat facebook...hehehehe...sorry korang,,bukan tak nak jemput tapi kami sendiri kalutt...lagipon tunang kan patut senyap-senyap jew...heeee...insyaAllah bila dah nak sampai majlis kahwin kami nnti, confirm kami jemput kawan-kawan semua...insyaAllah...:) :) :)


oke,, ni saya nak tepek kan berlambak-lambak gambar masa E-Day saya rituh.. tapi banyak gambar biasa-biasa saja... alahh,, ada saya kisah?? janji ada jugak gambar untuk dibuat kenangan nanti...dah nama ponn majlis express, so memang tak sempat laa nk booking fotografer bagai...hehehee... kira bertuah jugak taw sape yang baca belog usang saya nih.. dapat jugak tengok gambar.. sebab saya tak upload ponn gambar majlis E-Day saya dalam facebook... (bajet hott lettuw) heheehehehe... dah3,,,jomm layannn... (",)





 wakil rombongan dari pihak sebelah..dari Klang, Selangor ke Bukit Rambai, Melaka :)















 antara hantaran kedua belah pihak...7 balas 9.... thema biru dari pihak saya, purple dari pihak bua hati :)



 time nie rasa berdebar sangat...tangan ponn dah sejuk and gigil skit...yelaa,,walaupon dah selalu jumpa dengan bakal mama but i'm still nervous oke !! :D












 bila dah settle jaa sumer discussion, time to sarung cincin...huwaaaa...serius debar itik sumer ada...hehehe... time jari kena sarung cincin, terketar-ketar jap...nak senyum pon macam tak menjadi jaa..hehehe...



alhamdulillah, bertarikh 21 Ogos 2012 saya pon dengan rasminya bergelar tunangan bua hati tersayang.. ♥ ♥





 lovely sisters yang banyak sangatt membantu di majlis saya...:) :)

 bakal adik2 ipar pon banyak membantu majlis kami...:) :)








ini adalah wajah-wajah kesayangan & kechentaan hati saya dunia akhirat.. insyaAllah...

♥ ♥ mummy + ayah + papa + mama + mr.fiancee ♥ ♥

 

 me wif mr.fiancee.... i luv u syg..


alhamdulillah,, walauponn majlis kami secara express tapi semuanya kami dapat siapkan dengan baik.. syukur sangat-sangat... terima kasih ya Allah kerana memudahkan dan melancarkan majlis kami... saya mohon doa-doa korang sumer agar hubungan kami diberkati dan dipanjangkan jodoh antara kami... aminnn...


oke lahh dah terlalu panjang gilerr entry kali nih.. jumpa next entry oke... kbai.. ^_^

1 comment:

ROSMARIEZA ROFIEE said...

cantik baju tunang awk tu...! muke dh mcm model..hehe..diet dy skrggg..amboi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...