♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Friday, 19 October 2012

"Belog Usangku Semakin Dilupakan"

assalamualaikum .w.b.t & salam Jumaat sumer...


haiii kawan-kawan blogger sumer...korang sumer ape cerita?? lama sangat tak blogwalking kat blog-blog comey ohsemm korang tuh...sorry sangat sebab saya teramattt laa sibuk..(mengalahkan PM laa pulak)..bukannya apa taww,, bila nak mula menaip entry jew, mula lah idea hilang terbang ke laut..pada hal tadi masa bukak jew blog terus hati kudus nie meronta-ronta nak update entry...al-maklumlahhh hampir berbulan jugak laa saya tak update satu ape ponn...tak silap saya laa,, last saya update entry masa time bulan puasa ritu...now, nak masuk raya haji dah pon...entry pasal raya aidil fitri langsung tak cerita...hurmmm,, itulah kelemahan saya...suka tangguh-tangguh sesuatu kerja tuh...my bad..:( :'(

owhh yerr,,,kalau koranggg sumer nak tahu sebab apa jari jemari yang mulus nie dengan laju menaip entry sebabnya saya dah selamat habeskan final exam saya oke..Alhamdulillah,,berakhirlah sudah semester 7 saya di KUIS terchenta nih...tinggal satu sem jew lagi untuk saya menghabiskan sisa-sisa kehidupan sebagai seorang mahasiswi....cheewahhhh...ayat nak gebang...hahaha...

sebenarnya kannnn saya sibuk menyiapkan thesis saya yang tak sudah-sudah tuh...tapi akhirnya saya berjaya jugak hantar bab dua saya petang tadi dekat penyelia saya tuh....aduhhhh,,,cair sudah taik telinga kena bambu...mana tak nya kerja last minit kan...memang padan laaa dengan muka saya nih... -.-'

lepas ni kan saya dah mula cuti semester selama 5 minggu taww...yehaaa,,lama tuh...bestnyaaa...lagiponn cuti semester kali nih saya nak duk umah jew..dah tak nak kerja part time dah...sebab apa taww,, dulu masa saya cuti semester, saya susahhhh sangatttt nak balik kampung sebab sibuk kerja...so, semester kali nih mummy awal-awal lagi dah warning balik kampung jaa after final exam...hehehehe...yelaa kann...lepas ni saya nak habis study, so kalau dah dapat kerja yang jauh dari kampung lagii lah susah nak dapat cuti...lagi-lagi bila dah kahwen nanti...opssss,, nak kahwen?? bilaa laa tuh agak nya kan? hehehe...:p

insyaAllah, entry lepas nih akan menyusul pulak cerita pasal kahwin-kahwin nih...hehehe...pape ponn kena bagi suprise dulu laa...cettt bajett jew kan saya nih...pada hal bukan ada apa sangat ponnn...hihihi...

okeyy laa korang,, saya nak pi habes kan kemas-kemas barang jap...dah tinggal sket jaa lagi nak pack...sementara family saya datang jemput, tuh yang online sat...pastu dengan laju sepantas kilat saya update entry baru....lalalaalala....

cuti semester kali nih, saya nak qada' balik update entry banyak-banyak...biar korangg sumer jemu nak tengok...hahaha...okbai...^_^






p/s: aikkkkk....siapakah gerangannya sibudak comey ini?? hahahaha.... >.<

4 comments:

Ana Farhana said...

blogwalking here.. kebetulan. sy juga student kuiss.. haii akk! sy baru sem 1 deg hehe ajar laaa sy buat thesis :D

Iera balqis said...

wahhh..tahniah akk ^_^
tunang ke??
If u free time visit my blog yea..don't forget comment my entry also..hehe..congrats!! ^_^

Fendy said...

sama la..sem 7..uitm..

Outbound Malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...