♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Thursday, 9 May 2013

" I'm Welcome Back ^_^"

assalamualaikum w.b.t




hello bloggers semua!! ewahhhh..lama sungguh blog ku tidak dijengah.. hampir 5 bulan tuh!!! janji untuk update entry berkoyan-koyan ponn semakin dilupakan... hurmm.. sorry dear, saya sangattt tak de masa nk update entry.. hari2 juz update status kat Fb sahaja... update kat Page jaa.. huwaaa... kadang2 jeles taww tengok kawan2 blogger update entry.. tapi apa kan daya, penyakit MALAS ku menyerang...-.-

owhh yer.. untuk pengetahuan uolls sumer, saya dah ponn selamat menghabiskan semester 8  degree ku dengan jaya nyaa... sekarang nie ponn saya tengah praktikal di salah satu Firm di area Subang.. syukur Alhamdulillah, macam tak percaya jew bila dah habes study nih... happy tersangattt lah happy.. result final exam pon dah keluar.. lagi lah double happy.. Alhamdulillah, segala pujian bagi Allah.. :) :)

tapi kann, bila dah habes study nih mula lah rinduuuuu kat kengkawan sumer.. yelah, pasni mesti da susah nak jumpa dorang sumer.. masing-masing da bwak haluan sendiri.. tapi ape ponn saya tetap sayangg kat kengkawan saya sumer.. siyes nih, bukan gurauan oke!! chewahhh.. ^_^

hurmmm... sekejap sangat masa berlalu, pejam celik dah masuk bulan Mei.. glurppp.. sekarang ponn macam2 yg saya dah mula rasa.. debarr + excited + happy sumer ada bercampur-campur.. insyaAllah lagi 3 bulan lagi nak bergelar ISTERI okeh!! hope semuanya dipermudahkan olehNya.. aminnn..korangg sumer doakan tok saya yer...:)

okey lah saya nak settle kan sikit lagi kerja then nak kemas2.. pasni da boleh balik keja.. yeehaaa... haishhh, dah besar pon perangai still macam kanak-kanak riang...aptb...-.-


nahhh..tatapan tok uolls sumer...chewahh, macam laa korang sumer excited nk tengok kan??hehehee..tapi kann, saya  x kisah ponn.. :D :D





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...