♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Friday, 27 July 2012

"Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie."

assalamualaikum w.b.t & salam Jumaat


haiiii blogger-blogger sumer...arini saya dengan rajinnya telah membukak blog saya yang usang and kurang menyerlah nie...sebenarnya saja-saja jaa bukak sebab nak baca entry-entry terbaru daripada blogger-blogger lain....memang tak dew niat pon nak update entry...lagi-lagi lepas saya siapkan thesis bab 1 saya...so rasa macam nak muntah and tak mampu nak mengarang pape dah....grrrrr...penangan thesis memang sungguh mencabar and memberi kesan yang sungguh mendalam dalam diriku....chewahhhhhhhhhhh....-.-


oke fine...pastu bila saya dok tengok kat shout box saya, saya pon nampak ada sorg blogger nih post kat shout box saya jemput join segmen dari blog beliau..yelahhh,,sungguh lamaa sangatttt saya tak join segmen or contest dari mana-mana blogger...dah alang-alang saya tengah online ni,,dengan laju-laju nya saya nak join...bila dah baca full entry nya, saya macam tertarik nak join...hehehehee...terus ada idea nak mengarang...hehehe...padahal tadi bukan main excited and jual mahal tak maww update entry...heeeeee...*_* .... lagipon due date segmen nih 1 Ogos 2012...sooooo masih sempat lagi okey...^_^





okeyyyy..ni laa banner tok segmen kali nih...senang jaa nak join segmen nih...korang sumer ley terjah kat link nie.... hishhh,,bape banyakkk nie laaa...hehehehe.... syarat-syarat dia pon tak susah taww...senang jaaa... korang sumer just kena wat satu entry sal segmen nih....tepek kan banner segmen,,like fanpage owner and follow twitter owner...siapp....senang sangat-sangat kan...hehehe....


saya dah joinnnn segmen nih...korang sumer plak bila lagi??? hehehehe...so jom laa ramai-ramai lagi memeriahkan segmen nih....and paling penting,,segmen ni ada wat ala-ala cabutan bertuah taww....hanya 3 blog bertuah akan mendapat hadiah berupa topup rm50 setiap sorangg...besttt kan?? so jom cepat-cepat terjahhhh SEGMEN nihhh mana lah taw ada rezeki kita kot sempena bulan Ramadhan yang mulia nih...hehehehehe...siapp caps lock lagi tuhhhh....




# SELAMAT MENUNAIKAN IBADAT PUASA RAKAN-RAKAN BLOGGER SUMER..^_^



1 comment:

Fadzmie Mohamad said...

Thanks sudi join bloglist saya. Sama-sama kita tunggu penutup segmen ni ya. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...