♥ ♥WELCOME TO MY BLOG♥ ♥

♥ ^_^ WELCOME TO MY BLOG..TENKIU SI CANTEK & SI HENSEM BCOZ JALAN-JALAN DI BLOG IEZA ^_^ ♥

Thursday, 15 September 2011

Selamat Bertunang Sayang..(◕‿◕✿)

assalamualaikum w.b.t


hii kengkawan sekalian...wat pe jew tuh??
hehehe...pasan x rini satu ari ujan jew kan?
huhuhu..sejuk jew rasa...sampaikan nk berbungkus jew
dengan blanket nih then tamo kua-kua...haha...
nak kua pi jalan-jalan pon rasa cam x larat jaa
walaupun memang niat sebenar nk kuar jenjalan tadi...
hihihihi...( terpaksa dibatalkan sbb ujan n malas nk kua time ujan )
hohohoho...


hurm,,,,selamat bertunang sayang??
haiyooo sapa itu yang bertunang yer...
xkan laa mr.bua ati saya kot yang bertunang??
maw saya berkabung setahun rasanya....
wawawawa.....tamo2...
minta dijauhkan laa...
huhuhu...semoga saya ngan mr.bua ati saya tuh panjang jodohnya...
aminnnnnnnnnn...=)


ecely saya nk update cket pasal mmber saya yg dah bertunang nih...
sebab ari dia tunang tuh saya ade datang rumah dia..
lagipun tyme tuh raya ke 5 kot ta silap saya laa...
saya ade gak snap pic dia cket2...
hehee...sebab sedara dia ramai sangat membuatkan saya ta berkesempatan
nak snap pic dia banyak-banyak...hehee...sorry yer dear...:p


okey laa korang,,,meh cini kite tengok gambar mmber saya nih...
cantekk taw orang nyer...comey tomey gitu...
hehehe...jom-jom...=)
























hohohohohooo....banyak kan pic nya?? huhu...cantek kan bff saya nih?? 
kalo orang da cantek,,,make up lagi laaa bertambah-tambah cantek kan korang?
huhuhu...hepi nyer tengok dia da tunang...semoga bahagia sampai ke jinjang pelamin
okeh...korang pon doakan sekali yer tok bff saya nih...=)


p/s: to dear bff,,, aku doakan korang bahagia sampai ke jinjang pelamin...xsabar nk 
tunggu wedding korang nanti...jangan lupa nk jemput aku taw...hehehe...sorry aku update
entry pasal ko plak dalam belog buruk aku nih...hope ko ta kisah ye dear...hehe...owh yer,,one more thing aku ade amek pic ko cket dari fb ko tok letak dalam entry nih..hope ko ta marah aku..hehe...sorry taw dear....lastly, frenship 4eva and congrates for ur engagement dear....=))


p/s: tenkiu jugak kat korang yang chumel coz sudi singgah belog buruk saya nih..hehe..:))

3 comments:

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Ko ngn mr.buah ati ko bla lg za? hohohoh

SuNsHiNe said...

hahaha...
aku lambat ag la yunx...
stdy kasi abes dlu..
baru bole cita..
hehe...=)

ZYASH said...

Cantik la cincin dia tu...Berkenan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...